След като преди няколко седмици Windows 11 се появи в

...
След като преди няколко седмици Windows 11 се появи в
Коментари Харесай

Microsoft представи Windows 11. Какво ново предлага той?

След като преди няколко седмици Windows 11 се появи в разнообразни уеб сайтове, то през миналата вечер от Microsoft публично показаха новата операционна система, която идва с освежен дизайн и някои нови функционалности.
 Microsoft показа Windows 11. Какво ново предлага той?

Като за начало Windows 11 идва с освежен интерфейс, който употребява по-приятни за окото фонове с понижена бистрота, закръглени форми и предлага нов дизайн на множеството менюта. Старт менюто към този момент се намира в централната долна част на екрана, а до него можем да открием и приложенията, които са „ залепени “ там или са отворени сега. Старт менюто е сходно на това при Windows 10 и също се демонстрира от централната част на екрана. Все отново за тези които са привикнали с класическия Windows ред, има вид иконите и старт менюто да се върнат в долния ляв ъгъл, само че от Microsoft считат това за остаряло виждане.

 Microsoft показа Windows 11. Какво ново предлага той?

Различни приложения ще могат да имат своите по този начин наречени „ уиджети “, които ще могат да демонстрират настоящи вести, прогноза за времето и други сходни. Подобрена е и работата при сензорни екрани, като от Microsoft демонстрират, че операционната система сама се приспособява с измененията и разчита разнообразни жестове. Заедно с това има и нова клавиатура, която може да бъде позиционирана на разнообразни места и да трансформира размера си.
 Microsoft показа Windows 11. Какво ново предлага той?

Може би една от най-интересните новости е поддръжката на Android приложения в Windows 11, което значи, че ще може да употребявате безусловно същите приложения като на своя смарт телефон, без да се нуждаете от спомагателен програмен продукт.
 Microsoft показа Windows 11. Какво ново предлага той?

Windows 11 към този момент е разполагаем за апаратура от Microsoft, като минималните условия за него включват 64 битов процесор с две ядра и най-малко 1Ghz периодичност, RAM памет от най-малко 4GB, Поне 64GB памет на твърдия диск и екран с величина от най-малко 9 инча с резолюция 1366х768 пиксела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР