След като преди няколко седмици видяхме Мегън Маркъл облечена в

...
След като преди няколко седмици видяхме Мегън Маркъл облечена в
Коментари Харесай

Мегън Маркъл пристигна в Единбург, облечена в тон с... пони

След като преди няколко седмици видяхме Мегън Маркъл облечена в дръзновен костюм на събитие дружно с Хари, през днешния ден двамата влюбени са на посещаване в Единбург, Шотландия, а годеницата на принца е заложила на обичаната си композиция - панталон и палто.

Това е първата им публична аудиенция в страната като двойка и имат цялостен график с задължения и събития, които би трябвало да посетят.

Мегън направи усещане със стилното си облекло незабавно. Тя бе заложила на панталон с необятни крачоли, черно поло, карирано палто, токчета и красива зелена чантичка.
 Мегън Маркъл принц Хари Getty/Gulliver
Стилното палто е на марката Burberry, а карираният му десен с цветовете на Шотландия, несъмнено е селекциониран съзнателно, с цел да покаже уважението на Мегън към страната.

Забавен миг, от визитата им, бе шотландското пони, което ги очакваше при тяхното идване. Оказа се, че палтото на Мегън и наметката на понито са с идентичен десен и цвят, което провокира голям брой усмивки.
 Мегън Маркъл принц Хари Getty/Gulliver
Вижте фотоси на красивата двойка ТУК >>>

Вижте още:
Ето кои артисти ще играят принц Хари и Мегън Маркъл във кино лентата за тяхната любовна история Първите публични фотоси на влюбените принц Хари и Мегън Маркъл! Помнете този ден: ясна е точната дата на сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл Кой беше принцът до Мегън Маркъл преди тя да открие своя Хари? Обожаваме ги... Кралският дебют на Мегън Маркъл и принц Хари
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР