След като преди няколко седмици ви разказахме за Maybach-ът за

...
След като преди няколко седмици ви разказахме за Maybach-ът за
Коментари Харесай

Mercedes се върна към V12 и представи Maybach S680

След като преди няколко седмици ви разказахме за Maybach-ът за „ небогати “, който бе показан с шестцилиндров мотор, през днешния ден е време да насочим вниманието ви към най-върховата версия на най-луксозния Mercedes-Maybach, който предлага двойно повече цилиндри.



Въпреки, че от Mercedes се отхвърлиха от V12 преди няколко години, моделът е специфичен заради честването на 100-годишнината на Maybach и може би е един от последните, в случай че не и последният модел на германците при който ще забележим 6.0-литровия елемент.



Лимузината не се отличава доста от останалите Mercedes-Maybach, като може да се поръча с всички екстри, налични за другите модели, в това число и двуцветната багра в която е показан автомобила на фотосите. Може да познаете най-луксозната версия по табелките V12 калниците и моделното обозначение S680 в задната част.



От Mercedes не разкриват техническите характерности на модела, само че съгласно слуховете те би трябвало да надвишават 600 конски сили и 1000 нютон метра. Очаква се да забележим задвижване на четирите колела и две турбини. Очакваме публично удостоверение в близко бъдеще, както и повече информация за лимузината.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР