След като преди няколко месеца изненадващо за всички се оказа,

...
След като преди няколко месеца изненадващо за всички се оказа,
Коментари Харесай

Трудно е да си баща на бебе, когато си на 80

След като преди няколко месеца изненадващо за всички се оказа, че 80-годишният Робърт Де Ниро е станал татко за седми път през април, в този момент той разкрива по какъв начин се усеща от този факт и оказва помощ ли с развъждането на бебето.

80-годишният артист Робърт де Ниро призна, че не се занимава с " тежка работа “, когато става въпрос за развъждането на 5-месечната му щерка Джиа Вирджиния. Което значи, че артистът не носи щерка си на ръце, не взе участие в приспиването и средноюните ставания.

" Не става по-лесно “, каза той пред Guardian в изявление, оповестено в неделя, когато го попитаха дали е татко на седем деца. " Каквото, такова. Всичко е наред. Искам да кажа, че не подвигам тежко. Аз съм там, поддържам приятелката си. Но тя прави работата. И имаме помощ, което е доста значимо “, добави де Ниро, говорейки за 45-годишната си партньорка Тифани Чен.

На въпроса на дали му харесва бащинството, звездата отговори:  " Разбира се, любувам се на всичко това С бебе е друго, в сравнение с с моето 11-годишно дете. Моите пораснали деца. Моите внуци. Всичко е друго ".

Чен и Де Ниро се запознават през 2015 г. на снимачната площадка на кино лентата " Стажантът “ (2015), където Чен играе инструктор по тайдзи, който оказва помощ на героя на Де Ниро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР