След като преди няколко дни ви показахме Aston Martin и

...
След като преди няколко дни ви показахме Aston Martin и
Коментари Харесай

BMW М3, М4 и М5 CS са новите коли за сигурност на Moto GP

След като преди няколко дни ви показахме Aston Martin и техния вид за Формула 1, през днешния ден ще ви покажем „ служебните “ коли на пистите за Moto GP надпреварите. Този път няма изненада, защото още от 1999 година, BMW е публична кола за сигурност на всички Moto GP надпревари.



Два от най-обсъжданите модели на баварците, дружно с последната показана версия на седана M5, ще се грижат за сигурността на пистата. Трите автомобила са в забавни цветове, като да вземем за пример M3-ката е боядисана във Frozen Grey Dark Metallic, а М4-ката се отличава с бляскав жълт цвят, носещ името São Paulo Yellow. При М5 CS виждаме Frozen Deep Green Metallic, а златисти надписи единствено допълват наличието на цвета.



Заедно с тези три модела, BMW ще даде още М8 Competition, M8 Competition Gran Coupe, a X5 M Competition ще е обслужващ автомобил за медицинските лица. Освен М колите, ще забележим и първия М мотор на марката, а точно BMW M 1000RR. Официалният мотор за сигурност ще носи обичайните цветове на спортното поделение на марката, а на пистата ще можем да забележим и спортната му версия в деяние.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР