След като преди малко повече от седмица Мира Добрева преживя

...
След като преди малко повече от седмица Мира Добрева преживя
Коментари Харесай

Мира Добрева покрусена от загубата на скъп човек навръх Великден!

След като доскоро повече от седмица Мира Добрева претърпя огромно отчаяние точно на Цветница, в този момент отрицателните страсти още веднъж са факт. Тв водещата загуби доста безценен човек в живота си.

Както към този момент ви съобщихме, на Велика Събота си отиде същинска телевизионна легенда на Българска национална телевизия – режисьорът Милан Кузов. За него Мира Добрева изля мъчителни откровения в мрежата.

" Беше 2001-ва. Годината, в която го срещнах. Бях кореспондент в предаването " Чай ", а той беше режисьор там. Научих доста от него. После дружно направихме кино лентата " Кажи на всички ангели " за опцията в България да се вършат трансплантации на деца, заболели от левкемия. Работата беше мъчителна, поради мъчителната тема. Но с него беше леко ", написа журналистката. И прибавя с доста горест:

" Милан е човек, с който се работи леко. А това е такава полезност! Той измисли името на кино лентата. " Кажи на всички ангели ". Приятелче, кажи на всички ангели да ни оказват помощ да намерим метод да трансплантираме добрина. Защото тя се стопява всякога, щом някой като теб си тръгне ", написа журналистката, а под поста й предстоящо заваляха тъжни мнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР