След като преди броени часове лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
След като преди броени часове лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Астрологията за датата на изборите: 26 март носи негативна вибрация, 2 април поставя нещата в ред

След като преди броени часове водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова върна несбъднат третия мандат на президента Румен Радев, огромното незнайно в страната към този момент не е ще има ли предварителни парламентарни избори, а по кое време ще бъдат те.

 

Вероятните дати са две - 26 март и 2 април. Две недели в рационалния съгласно Конституцията период, в предпразничен прозорец (тъй като Великден тази година се пада на 16 април, а семица преди този момент пък е католическият Великден) с съвсем уеднаквени шансове за насрочване на идния избор.  

 

И до момента в който Народното събрание изслушва шефът на ЦИК, а Радев се готви за може би най-важните за 2023-та диалози с представители на Комисията, дано обърнем взор към астрологичната позиция към събитията. Все отново звездите от време на време са много благонадежден източник на информация, изключително за тези, които имат вяра в античната просвета за разчитането им.

 

Веднага започваме с хубавата вест - няма съвсем никакъв късмет изборите да са повлияни от страшния за мнозина Ретрограден Меркурий. Планетата обръща хода си в интервала 21 април - 15 май, което и да не засегне вота, то ще повлияе на консултациите след него.

Тоест, Меркурий няма да окаже отрицателно въздействие нито на акцията, нито ще се меси в избора на българите, но има късмет да размъти главата на по-неопитните политици по време на договарянията за кабинет. 

 

Причината се крие във обстоятелството, че придвижването на планетата на заден ход повлиява най-много на връзките, заради което астролозите предлагат да не се подписват значими спогодби, контракти и респективно съдружни съглашения. Уви, тук намесата на звездите наподобява неизбежна. 

 

Вероятността и Ретроградният Плутон да окаже въздействие върху българските политици съществува, защото планетата ще прави своя заден ход сред 1 май и 10 октомври. Отново време за горещи политически полемики и взимане на съществени решения. 

 

Плутон е прочут с това, че поддържа креативните натура, вдъхва кураж на хората с хрумвания, въодушевява - добре, само че има и друга интерпретация, съгласно която най-малката планета подтиква към рецензии, към подозрения в близките, към разпри. Неща, напълно ненужни на днешната политическа конюнктура.

 

Дотук с планетите, дано забележим какво вещае годината, както и самите дати - 26.03.2023 година и 02.04.2023 г. 

 

2023 година е подвластна на Нептун. Планета, която се характеризира с илюзорното, със самозаблудата. Негативните проявления на тази мощна мощ са шикалкавене, корупция, неистини. Затова опитните политици би трябвало да бъдат деликатни на кого се доверяват, с кого се коалират, на кого дават доверието си.

 

Годината съгласно Китайския календар е следена от Черния воден заек - плашливо животно, което страни от близките, не прави внезапни промени, не взима внезапни решения. Ето за какво наблюдателността и обмислянето би трябвало да са в основата на взетите решения - било то персонални или държавни. 

 

2+0+2+3 = 7 

Числото 7 символизира божественост, нематериалност. С лозунг: Разбираме! 

 

Седмицата се свързва с медиацията, ходатайство, смята се, че улеснява договарянията. 

 

7 се свързва с планетата Сатурн - източник на дисциплинираност, благоразумние, мъдрост.

 

Все качества витално нужни за съставянето на един предстоящ кабинет. 

 

26.03.2023 година

 

На тази дата е църковният празник Събор на Св. Архангел Гавраил, най-висшият от Божийте ангели, делегат на Бога. Ден, по-рано, т.е. в възможния ден за размисъл (25 март - събота) пък е един от най-светлите празници - Благовещение, денят, в който точно Архангел Гавраил оповестява на Дева Мария богатствата новина, че ще стане Божия Майка.

 

Дали обаче и на България й следва богатства новина - следва да разберем...

 

Номерология

Числото 26 се пояснява като земно и жестоко. То се състои от двата най-физически номера на нумерологията. - двойки и шестици, които не приказват за нищо духовно.

 

26 е материално число, водено от прагматичен интерес. Без предпочитание да съгражда, а единствено да употребява, да потъпква, да експлоатира.

 

02.04.2023 година

 

Номерология

Числото 2 символизира взаимоотношението, обединяването на силите за нещо по-амбициозно, в името на нещо по-голямо. Всичко е обвързвано с любовта, грижите и подобряването на нещата. 

 

Двойката слага нещата в ред, търси смисъл, гради, осъзнава, съхранява.

 

От горните редове излиза наяве, че двете вероятни дати за следващия предварителен парламентарен избор в България са доста разнообразни една от друга. Ако предположим, че 2023-та носи предпочитание за непоклатимост, за подсилване, то 26 март и 2 април имат напълно друг номерологичен нюанс.

 

Предстои обаче да забележим какво ще е решението на президента и дали астрологията ще се намеси във вота на българите. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР