След като преди 23 години Леонардо ди Каприо си купи

...
След като преди 23 години Леонардо ди Каприо си купи
Коментари Харесай

Супер звезда продаде къща си с огромна печалба


След като преди 23 години Леонардо ди Каприо си купи в Малибу, той реши да се раздели с нея. Успя да я продаде за два месеца и то с 300 000 USD над цената, на която я купи. Покупката ди Каприо направи през 1998 година, след излизането на огромен екран на кино лентата „ Титаник “.

Къщата разполага с 3 спални и две бани, както и със стълба, която води непосредствено на плажа, ситуирана на Карбон бийч. Горната и долната тераси подсигуряват задоволителна отмора на пресен въздух. Имотът разполага с много на брой „ капризи “. Така да вземем за пример на първия етаж има хидромасажна вана, а от спалнята се излиза напряко на терасата на втория етаж, от която се разкрива невероятна панорама.

Всяка стая, която е ситуирана от задната част на къщата, има преносими стъклени порти с дървен обков. Това спомага оптимално време пространствата да разполагат с естествена светлина. Откритата планировка на първия етаж подсигурява добра естествена осветеност в кухнята, гостната и трапезарията.

Имотът е издигнат през 1951 година, само че е изцяло реновиран и наподобява съвременен. Предната част на къщата разполага с дребна градина.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР