След като правителството излезе с официална позиция, можем да смятаме,

...
След като правителството излезе с официална позиция, можем да смятаме,
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: Кримският мост е взривен от Русия

След като държавното управление излезе с публична позиция, можем да считаме, че България е изчистила своето име. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз някогашният зам.-министър на защитата Атанас Запрянов.

 

Внушението, че България има нещо общо, не е инцидентно. На съветската страна е належащо да дефинира интернационално присъединяване против нейните ползи и да се върви по линията, която Путин следва отдавана, че в събитията в Украйна са намесени западни страни, съобщи ген. Запрянов във връзка изказванията на Русия, че камионът, взривил се на Кримския мост, е тръгнал от България.

 

Целта за България е да се дестабилизира ръководството, да се появи подозрение, да се активизира проруският детайл в България, добави той.

Абсурдно е сходно количество гърмеж да премине толкоз граници. Това, което се случило, е квалифицирано и осъществено в Русия. Не е допустимо толкоз огромно количество гърмеж да влезе в Русия, без да е засечено. Но руснаците нямат интерес да кажат истината, акцентира някогашният зам.-министър на защитата.

 

Интересно е по какъв начин е изчислено тъкмо в този миг да се взриви бомба и на моста да има влакова комбинация с цистерни с гориво. Руските проверяващи би трябвало да кажат какъв тип е взривното вещество, водачът самоубиец ли е или камионът е взривен отдалечено. Ако е употребен термитен гърмеж, нещата опират до Русия, Украйна не разполага с такава технология, разяснява ген. Атанас Запрянов.

 

Демократичният свят подозира, че това събитие се употребява незабавно от Путин като опрощение за удари по цивилното население а Украйна, което се квалифицира като терористичен акт в интернационалното право. Взривът може да е умислен за да послужи като развързване на ръцете на Русия за сходен вид бойни дейности, сподели още ген. Запрянов.

 

Той бе безапелационен, че страната ни би трябвало да даде военна помощ на Украйна и има с какво да помогне на нападнатата страна.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР