След като последните големи трансфери на Манчестър Юнайтед се оказаха

...
След като последните големи трансфери на Манчестър Юнайтед се оказаха
Коментари Харесай

Ман Юнайтед прави трансферен комитет от трима бивши играчи

След като последните огромни прехвърляния на Манчестър Юнайтед се оказаха много несполучливи, в този момент на "Олд Трафорд " обмислят оформянето на тричленен комитет от някогашни играчи на клуба, които да дават отговор за прехвърлянията на отбора.

Според The Sun Рио Фърдинанд, Ники Бът и Дарън Флетчър са получили предложение да оформят въпросния комитет като задачата им ще бъде да сортират играчи, притежаващи "ДНК-то на Юнайтед ".

Лятото се обрисува като бурно в отбора при предстоящи изходящи прехвърляния на Пол Погба, Давид де Хеа, Хуан Мата и постигнали сделка с ПСЖ Андер Ерера.

Така мениджърът Оле Гунар Солскяер ще би трябвало да притегли много нови играчи, а клубът няма да пести средства. "Трябва да имаш несъмнено държание, с цел да бъдеш състезател на Манчестър Юнайтед. Нашите почитатели желаят да гледат вълнуващи играчи, нашата просвета постоянно е била такава. Трябва да имат работна нравственос ", показа неотдавна норвежецът по въпроса, какви играчи търси.

Флетчър, който е състезател на Стоук и към момента не е оповестил публично отдръпването си, е получил предложение да оглави комитета. Според информации на Острова той даже към този момент е дал първата си рекомендация за ново попълнение - 18-годишният му съотборник, централният бранител Нейтън Колинс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР