След като получиха лоши новини за най-голямото допълнение за ротация

...
След като получиха лоши новини за най-голямото допълнение за ротация
Коментари Харесай

Ред Сокс правят дългосрочна инвестиция в Бело, докато чакат яснота относно лакътя на Джолито

След като получиха неприятни вести за най-голямото допълнение за ротация отвън сезона, Бостън Ред Сокс вършат огромна дълготрайна инвестиция в своя най-хубав завърнал се питчър.

Бостън се съгласи на шестгодишен контракт на стойност 55 милиона $ с десния състезател Браян Бело, сподели лице, осведомено с договарянията, пред Асошиейтед прес. Споразумението за преместването пристигна, когато Бостън научи за травмата на Лукас Джолито, който се насочи към Алабама тази седмица за второ мнение по отношение на болния си десен лакът.

Бело, който навършва 25 години през май, можеше да дава отговор на изискванията за арбитраж след 2025 година и можеше да стане свободен сътрудник след сезон 2028 година

Сделката също по този начин включва алтернатива за тим на стойност 21 милиона $ за 2030 година с изкупуване от 1 милион $, което, в случай че бъде упражнено, ще направи съглашението на стойност 75 $ милиона за седем сезона, сподели индивидът, говорейки при изискване за анонимност, защото съглашението не беше оповестено.

Бело...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР