След като почти заведе доскорошната си любима до олтара, Лоренцо

...
След като почти заведе доскорошната си любима до олтара, Лоренцо
Коментари Харесай

Софи Маринова се обзаведе с нова кандидат-булка

След като съвсем заведе досегашната си обичана до олтара, Лоренцо не си губи времето и силите, с цел да страда за провалената си женитба. Момъкът към този момент е не запомнил етрополската Мария, поради която майка му стегна годеж колкото половин женитба.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

Настоящата му изгора се споделя Катерина Калейн и май двамата са неразделни. Лоренцо бил влюбен до уши и през разум не му минавало да се връща обратно. Тъй като желанията му били съществени, дори срещнал новата красавица с гласовитата си родителка. Софи Маринова одобрила кандидат-снахата и била безапелационна, че синът ѝ най-накрая си е намерил своето момиче.

 

Така годежът и съвсем случилата се женитба в фамилията към този момент са минало. Въпреки че родата стягаше ваучър като за международно с Мария, нещата се разсъхнаха в точния момент. Софи Маринова дълго време не разяснява слуховете, че женитба няма да има, а през днешния ден към този момент се хвали с новата възлюбена на сина си.

Обикновено тя не се месела в любовния му живот, само че самият Лоренцо държал майка му да е ОК с гаджетата му. Затова и утвърждението ѝ му било значимо, откакто види, че нещата стартират да стават съществени. Ще се стигне ли до брак, за момента е рано да се каже.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР