След като почти на 100% е ясно, че гамбиецът Али

...
След като почти на 100% е ясно, че гамбиецът Али
Коментари Харесай

Първо във ФАКТИ: Ето кого ЦСКА иска да привлече за заместник на Али Соу

След като съвсем на 100% е ясно, че гамбиецът Али Соу ще премине от ЦСКА в съветския Ростов за 4 или 5 милиона евро, " армейците'' интензивно са почнали да обмислят разновидностите за привличане на негов заместител.

От ФАКТИ научихме, че най-желаният вид от управлението и спортно-техническия щаб на ЦСКА е колумбийският нападател на португалския Беленензеш - Матео Касиера.

Той беше вид за ЦСКА и през януари, когато Соу към момента бе надалеч от произлязъл трансфер, само че в действителност най-близо до привличането му бе Лудогорец. Колумбиецът обаче отхвърли да премине при разградчани и остана в португалския си клуб.

Дали този път ще се стигне до идването му в България и по-конкретно в ЦСКА - следва да забележим. Интересът на българския клуб е много сериозен, а с оглед това, което постъпи като доходи от Лига Европа и прехвърляния, не би трябвало ''червените'' да се затруднят да платят клаузата на Касиера. Според авторитетния уебсайт transfermarkt тя е 700 000 евро.

Любопитен и важен миг в кариерата на Матео Касиера е, че той е бил притеглен в Аякс родния му Депортиво Кали. За холандския гранд той изиграва 21 мач и отбелязва 3 гола.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР