След като победихме два пъти подред, с машини и без,

...
След като победихме два пъти подред, с машини и без,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще предложим експертно правителство без политически лица

„ След като победихме два пъти поред, с машини и без, ще създадем предложение Народното събрание да вземе решение, с цел да стане неотложно и бързо, заради значимостта да организираме почтени избори, да купим същите машини, които са в Съединени американски щати - одобряваме, че там е най-голямата народна власт. С тях да избегнем далаверата с машинния избор – „ ала-балата ”, сподели Борисов.

" Срещат ме хора и ме питат за какво унизявам партията. Аз изяснявам, че това е добре за страната, да приемем бюджет. Заговорихме за конституционно болшинство. Въпросът не е за опрощение или какво си приказват там. Въпросът е в метода, по който мислят, че се ръководи страната. Ние за две години нямаме хора в службите. Не се натискаме да ставаме министри. Затова приказваме за експертно държавно управление. Чухте какво приказват за локалните избори – с техен вътрешен министър да се проведат “, уточни ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на конференцията след разискването на политическата обстановка и договарянията с ПП-ДБ за държавно управление.


„ Да, всяка партия може да има упоритости, само че ние на срещите за такива неща не сме говорили. Говорили сме за пет целта, които изпълняваме. Да, аз предложих Асен Василев, тъй като в случай че не беше той, след това щеше да споделя – „ Аз щях да предложа 3% недостиг “. Аз имам тежък проблем с моите сътрудници, които не са били на договарянията. Това ни пристигна като гръм от ясно небе. Аз помислих, че някакви мерзавци са ги подслушвали. Това едва ли е краят. Тук не става въпрос да се извинят на Мария, нито за мъжа ѝ. С бащата на Кирил Петков съм се срещал преди 30 години. Може да си спомняме младежките години. Партията сега бушува – отиваме почтено и с цели “, сподели още ръководителят на ГЕРБ.

На диалозите до момента тези хора бяха положителни, не съм си помислил, че зад тила ни те си приказват по какъв начин ще ръководят страната в техен интерес, уточни още Борисов. Според него " Демократична България " е мъчно да одобри тезите, изнесени в записите. Има доста въпросителни и обиди и към други политически субекти.

Разговорите ще бъдат размразени, в случай че забележим предпочитание, каквото и „ Да, България “ съобщи – за експертно държавно управление “, акцентира Бойко Борисов.

Инфо: fakti.bg

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР