След като по време на Супербоул стана ясно, че Риана

...
След като по време на Супербоул стана ясно, че Риана
Коментари Харесай

Риана и A$AP Rocky вече не крият сина си

След като по време на Супербоул стана ясно, че Риана и A$AP Rocky още веднъж ще стават родители, в този момент певицата е подготвена да показа някои детайлности за живота си. Прави го пред Vogue Англия в изявление на Джайлс Хатърсли, където приказва за новата си убеденост, новата си музика и новия си живот като родител.

Цялото семейство театралничи за забележителна фотосесия, дело на фотографите Инес ван Ламсвеерде и Винуд Матадин. На корицата се вижда тричленното семейство на плажа, като Риана е застанала на напред във времето, а зад нея са A$AP Rocky и 9-месечният им наследник. Рапърът крепко е прегърнал момченцето, което се усмихва необятно към камерата, а татко му го целува по челото.

В изявлението за Vogue, барбадоската хубавица приказва за музиката и за дребната детайлност, че основаването на нов албум е доста по-трудна задача, в сравнение с всеки си мисли. Тя счита, че не може да направи шедьовър, който да надмине Anti от 2016 година, и точно по тази причина бави новите си песни.

" С две думи, това е най-брилянтният ми албум. Казвам го чак в този момент, тъй като тогава не го осъзнавах. Но постоянно съм го считала за най-хубавия. Чувствам голям напън да доближи тази висота и със идващия, само че сега го няма вдъхновението, с което бих могла да реализира този резултат. "

Риана е безапелационна, че в случай че изчака вярното време, в което ще е готова за нов албум, всичко ще се подреди. И ще бъде съвършено освен за нея, само че и за почитателите.

" Имам подготвени хрумвания в главата си и напълно скоро ще стартира да ги изливам на хартия и в студиото, само че за момента не мога да споделя повече елементи. Искам нещата да се случат тази година. Ще бъде полуда, в случай че не стане ", изрично отбелязва Риана.

В изявлението тя открехва леко завесата и на персоналния си живот. Макар към момента да не споделя името на детето си, изпълнителката приказва намерено за връзката сред A$AP Rocky и 9-месечния им наследник. " Аз съм просто непряк наблюдаващ, когато двамата са дружно. Все едно съм момичето, което желае да влезе в мъжки клуб и просто очаквам реда си. Той е захласнат от татко си ", признава певицата.

Естествено, признателна е, че има рапъра до себе си. " Всичко се трансформира, когато имате бебе, само че не бих споделила, че това е трансформирало по някакъв метод връзките ни, като се изключи че ни направи по-близки. "

Възхищава се и на връзката на A$AP Rocky със сина им, като разкрива, че са били наясно с пола на бебето преди да се роди, тъй като той е желал да знае и мощно се е надявал да има момченце.

Но макар майчинството, сега всичко е за Риана е " на цялостни обороти ", с нейните марки за грим, грижа за кожата и бельо/дрехи. И не се пробва да крие, че намира брандовете за бебешко облекло за " доста скучни ".

" Един от обичаните ми тоалети, които той има, е дребна версия на един от театралните тоалети на A$AP Rocky ", казва певицата. " Обичам да го обличам в неща, които не наподобяват на бебешки облекла. " Затова и не крие, че е обличала сина си в дрешки с флорални претекстове, странни костюми, че даже и в розово - обича да го прави и да опитва, като счита, че динамичността в модата е най-хубавото нещо.

" Чувствам, че децата се нуждаят от това ", споделя тя пред Vogue, когато я питат за разширението на линията си облекла с детски стилове. " Тези деца заслужават да бъдат готини. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР