След като по-рано Mansory представи F8XX на базата на Ferrari

...
След като по-рано Mansory представи F8XX на базата на Ferrari
Коментари Харесай

Ferrari SF90 се превърна в хиперкар с 1100 конски сили

След като по-рано Mansory показа F8XX въз основата на Ferrari F8 Tributo, в този момент известното тунинг студио сподели нов план въз основата на Ferrari SF90 с кодовото име F9XX. Италианската машина е модифицирана изцяло в стила на Mansory в черен цвят за екстериора и интериора с контрастни жълти акценти.
`Ferrari

SF90 е претърпяло цялостни промени и е получило съставни елементи от карбонова сплав, подобряващи както визията на колата, по този начин и аеродинамиката ѝ. В предната част са сложени сплитери с функционална роля, отвеждащи въздушния поток към дифузьор в задната част, който да подкрепя за натиска върху задната ос. Задницата също е получила напълно нова визия с огромен спойлер и четири накрайника на ауспусите в междинната част. Стандартния похлупак на мотора е сменен от подобен, още веднъж изработен от въглерод с въздуховод, който да води пресен въздух към него.
`Ferrari

От Mansory са се погрижили и за 4.0-литровия осмак, който към този момент генерира 980 конски сили и 980 нютон метра въртящ миг в съпоставяне със 780 конски сили при общоприетия вид. В композиция с трите електромотора, оптималната мощ на колата към този момент доближава 1100 конски сили. Това разрешава ускоряване до 100км/ч в границите на 2.4 секунди. Максималната скорост е 355км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР