След като по-рано днес Станислав Балабанов от ИТН попита критично

...
След като по-рано днес Станислав Балабанов от ИТН попита критично
Коментари Харесай

Нинова като ощипана: Нашите гласове в БСП не се продават!

След като по-рано през днешния ден Станислав Балабанов от Има Такъв Народ попита сериозно " кой натиска бутона на госпожа Нинова? ", лидерката на Българска социалистическа партия не закъсня с отговора. 

" Нашите гласове в Българска социалистическа партия не се продават! Предложението за комисията на Йоловски съставлява част от рекета, който си провеждат партиите от сглобката и някои останали, които служат за заслон ", отговори тя на обвиняванията, че Българска социалистическа партия имат скрити сделки със " сглобката ”. 

" Наши гласове за такова нещо няма да дадем. Вече поискахме чуване на Йоловски в комисията по корупция, такова бе отказано, тъй като има към този момент формирано досъдебно произвеждане, т.е. предметът на тази комисия за следствие на заканите против Йоловски е куха ", оправда се Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разясни, че възможното налагане на несъгласие от страна на президента върху бюджета е недопустимо.

" Не бива да се прави, не би трябвало страната да бъде оставена без пари ", разяснява още тя.

Нинова изясни, че в бюджета на 2024г. не се планува продажба на държавни земи, само че в прогнозата за 2025 година такова нещо се планува. " Има доходи от такива суми, има и мнения от министъра на земеделието. Нашето мнение е да сме срещу това нещо ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

Относно Бюджет 2024 година тя посочи, че Българска социалистическа партия на първо четене няма да поддържа и трите бюджета - централният, на НЗОК и на ДОО, а сред първо и второ ще поддържа тези ограничения, които дават отговор на програмата им и ще създадат свои оферти. " Ще подкрепим нарастването на минималната работна заплата, вдовишките надбавки да се усилят. Ще внесем предложение да вземем за пример младежите до 26 година да не заплащат налог върху приходите на физическите лица и банките да бъдат обложени с 15% и да се постави таван на таксите ", добави Корнелия Нинова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР