След като по-рано днес от партията на Слави Трифонов изпратиха

...
След като по-рано днес от партията на Слави Трифонов изпратиха
Коментари Харесай

Вижте какви са условията на партиите за преговори с ИТН

След като по-рано през днешния ден от партията на Слави Трифонов изпратиха предложения до всички парламентарни партии, с изключение на ГЕРБ, за договаряния по целите на бъдещия кабинет с мандат на " ИТН ", всички партии оповестиха подготвеност за диалози с групировката в уречения ден и час.

отпред с Корнелия Нинова за диалози за образуване на държавно управление. След това груповите органи на социалистите ще решат какви да са последващите им дейности, сподели Нинова:
 Калоян Методиев: Има Такъв Народ държи да се наложи и да срути системата Калоян Методиев: Има Такъв Народ държи да се наложи и да срути системата
„ ИТН “ държи да се наложи, да се трансформира в център на политиката в България и да срути системата. От началото до...

" Ние, както декларирахме, сме подготвени за разговор и считаме, че в тази обстановка, диалозите сред парламентарните групи са нужни, даже и наложителни, с цел да намерим най-верния път, тъй че да не оставим страната в идващите месеци без устойчиво ръководство. Надяваме се, че тази първа среща няма да е последна ".

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разгласи с

" Много е значимо на Движение за права и свободи действителната му опция да въздейства върху процесите във властта върху едно бъдещо ръководство да бъде лимитирана. Нас ще ни интересува и като първа тематика, е по какъв начин те си показват архитектурата на парламентарната настройка, която ще излъчи възможното държавно управление. Втори въпрос - какви цели си слагаме, политически, да бъдат осъществени от това държавно управление с тази парламентарна поддръжка. И едвам трети въпрос е разискването на техните оферти за възможен състав на Министерски съвет ".

Водещи цели, пред които няма да правят отстъпка в диалозите си с партията на Слави Трифонов, ще бъдат радикална правосъдна промяна, повишение на приходите и преизчисляване на пенсиите още от есента:
 Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Ще излязат ли сметките им точни? Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Ще излязат ли сметките им точни?
Борисов посрещна оферти от Има Такъв Народ кабинет с наяве удовлетворение. Макар да завоюва изборите на 11.07., Има Такъв Народ има прекомерно дребна преднина...

" Реално, откакто се проведат съответните диспути, решение за преизчисляване на пенсиите може да се вземе от дата, вероятно, 1 октомври. Не желаем постове, позиции. Не желаем да участваме в парцелиране на властта. Най-важна е програмата, само че също по този начин са значими и хората, които ще правят смяната ".

с какви упования ще отидат на срещата с. Мустафа Карадайъ съобщи:

" Има предложения за срещи, които ще се случат! След срещите ще разясняваме какво е било ".

Още по тематиката:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР