След като по-рано днес Антон Тодоров, неосъщественият шеф на Комисията

...
След като по-рано днес Антон Тодоров, неосъщественият шеф на Комисията
Коментари Харесай

Цветанов се извини за ”някои от личните нападки срещу президента”

След като по-рано през днешния ден Антон Тодоров, неосъщественият началник на Комисията по досиетата атакува президента Румен Радев с думи и квалификации, типични за кръчмарския сленг, Цветан Цветанов реши да забърше свършеното на метеното и се извини, само че единствено от името на ПГ на ГЕРБ. Заместникът и дясна ръка на Бойко Борисов призна с половин уста,че в някои изявления е трансферирана границата на положителния звук и изясни: " Не би трябвало от парламентарната естрада да се приказва по тематики, свързани с персоналния живот на президента ".

Цветанов сподели още, че е уверен в " вярното решение ", което народните представители ще вземат за покупката на нови самолети за Военновъздушни сили на армията и прикани за събаряне на напрежението и " праволинейност " в дейностите на депутатите.

Скандалите в Народното събрание започнаха през вчерашния ден, когато изгубилият детската си фантазия да оглави държавната Комисия по досиетата Антон Тодоров изля разочарованието си върху своите политически съперници.

Явно, за него утрото не е по-мъдро от вечерта,защото през днешния ден трансферира всевъзможни граници и използва изрази и квалификации, за които в естествена страна би трябвало да бъде изпъден като скверен от висшия законодателен орган. Но като персонален фаворит на Бойко Борисов и Цветан Цветанов той продължава да е народен представител, подготвен постоянно,когато потрябва да излее злобата и омразата си към техните политически съперници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР