След като питахме дали синът ни е бит, полицай ни

...
След като питахме дали синът ни е бит, полицай ни
Коментари Харесай

Бащата на пребития студент по право: Синът ни е помлян от бой

След като питахме дали синът ни е обичай, служител на реда ни сподели: “Аз от кое място да знам дали вие не сте го били у дома или някъде по пътя не е паднал или се е самонаранил “. Това описа пред 7/8 TV Евгени Марчев, който е татко на пребития на митинга 23-годишен студент по право в Хага. Преди това момчето е било възпитаник в Американския лицей в София. Майка му е хирург.

По сведения на неговите родители момчето е държавно 6 часа в районното преди да бъде избратено за лекуване в “Пирогов “. Битият е с комоцио и голям брой пострадвания по гръдния панер, евентуално от ритниците. Той е губил схващане на три пъти в районното, споделя татко му.

Пред “ЕвроДикоф “ бащата добавя, че това, което се е случило с техния наследник, влиза в цялостен прорез с изказванията на на ГЕРБ и Министерство на вътрешните работи, че полицията не е позволила принуждение. В изказването си от събота вечерта министър председателят Бойко Борисов прикани да не се позволява принуждение, само че съчувства само на наранените служители на реда.

Евгени Марчев изясни, че е съумял да види сина си в болничното заведение. Той е бил контактен, само че родителите се тормозят дали той няма някакви вътрешни пострадвания.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР