След като отпразнува първото от това, което планира да бъде

...
След като отпразнува първото от това, което планира да бъде
Коментари Харесай

RFK-младши предупреждава срещу отмяната на гласуването на Тръмп, казва, че демократите рискуват да го превърнат в „митологична фигура“

След като отпразнува първото от това, което възнамерява да бъде 51 щатско и регионално президентско гласоподаване, самостоятелният претендент Робърт Ф. Кенеди-младши предизвести държавни чиновници да не се пробват да изгонят неговия републикански противник Доналд Тръмп от гласуването.

Говорейки от Солт Лейк Сити, откакто се класира за гласуването в Юта, Кенеди също сподели за „ The Story with Martha MacCallum “ във вторник, че забележителната финансова инвестиция и построяването на наземна игра в Beehive State предлага превъзходен модел за национална акция против две политически партии с дълбоки джобове.

Последно месец Върховният съд на демократите в Колорадо издаде разделно решение, изключващо Тръмп от първичното гласоподаване, което скоро беше последвано от държавния секретар на Демократическата партия в Мейн Шена Белоус, подхванала сходни дейности в Аугуста.

Кенеди назова модела " неправилно " и " контрапродуктивно ", казвайки пред " The Story ", че въпреки да не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР