След като организира бунт, лидерът на ЧВК Вагнер“ Евгений Пригожин

...
След като организира бунт, лидерът на ЧВК Вагнер“ Евгений Пригожин
Коментари Харесай

След бунта на Пригожин: Жданов прогнозира може ли да бъде свален Путин и кога

След като провежда протест, водачът на ЧВК „ Вагнер “ Евгений Пригожин реализира задачите си и делегитимира съветския президент Владимир Путин.

" Беше му дадено да в профил Шойгу и Герасимов от постовете им. Не бих се изненадал, в случай че Пригожин се кандидатира за поста министър на защитата на Руската федерация ", споделя военният специалист Олег Жданов, представен от УНИАН.

Що се отнася до Путин, съгласно него, протестът на Пригожин сподели, че диктаторът на управлява обстановката в Русия през днешния ден.

Според специалиста какъв брой дълго ще остане още Путин на власт, е въпрос, който ще се реши най-късно до месец. " В тази обстановка, е допустимо да се окаже мощен напън върху Путин... ", уточни той.

Жданов също призна, че Пригожин може да повтори акцията против Москва, в случай че настояванията му в последна сметка не бъдат изпълнени.

„ Във всеки случай това ще изиграе позитивна роля за нас. Освен това промяната в управлението на Генералния щаб и Министерството на защитата на Руската федерация може да се окаже деморализираща за техните войски, от което би трябвало да се възползваме “, обобщава специалистът.

Превод:Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР