След като обяви, че ще се превъплъти за кратко в

...
След като обяви, че ще се превъплъти за кратко в
Коментари Харесай

Ботокс и филъри: Най-добрите приятели на Ким Катрал

След като разгласи, че ще се превъплъти за малко в ролята на Саманта Джоунс в " И просто ей по този начин ", звездата от " Сексът и градът " Ким Катрал приказва пред Sunday Times за модата, фамилията си и изменящия се метод към остаряването в очите на обществото.

" Вече съм на 60 години и се стремя да се боря с остаряването по всеки вероятен метод ", споделя 66-годишната Катрал пред изданието, представени от Page Six.

Макар че се завърна и за двата кино лентата, Катрал се отхвърли от присъединяване в първия сезон на  " И просто ей така " - само че " The Post " неотдавна удостовери, че се завръща за епизодична роля. 

" Вече има толкоз доста други други възможности, лекувания, които оказват помощ на тялото да се бори със стареенето. Има филъри, ботокс, има толкоз доста разнообразни неща, които можете да проучите и да опитате, с цел да видите дали са подобаващи за вас. "

Катрал означи, че този метод работи единствено " в случай че имате парите и, което е по-важно, верния хирург ", като добави: " Не бива да се прекалява. Все отново е хубаво да изглеждаме като себе си! "

През 2011 година русокосата хубавица съобщи пред Daily Mail, че " [иска] да одобри остаряването като нещо обикновено ".

" Гледам хора като Джуди Денч, която е на 70 години, и си мисля: " От какво, по дяволите, се опасявам? " - сподели тогава актрисата, изиграла Саманта Джоунс. " Мисля, че едно чело без никакви бръчки не приказва, че индивидът е живял добре живота си. "

Сега Катрал - която се приготвя да играе и гримьорка в " Glamorous " на Netflix, за който ще се събере още веднъж с дизайнерката на костюми от " SATC " и близка другарка Патриша Фийлд - споделя, че " [иска] да наподобява като най-хубавата версия " на себе си.

" Така че, каквото мога ще го направя - тъй като за благополучие имам средства за това ", продължи звездата.

" Това не е просто суетност. Аз играя избран вид жена, която наподобява по избран метод. И в професионален проект се грижа за себе си. "

Докато попълненията в актьорския състав на " И просто ей по този начин " Никол Ари Паркър и Сарита Чудхури обявиха, че се усещат " секси и овластени ", изобразявайки сполучливи 50-годишни дами в сериала, многочислени членове на истинския актьорски състав на " SATC " отвърнаха на жестоките мнения във връзка с по-възрастната им осанка.

Множество звезди от истинския " Сексът и градът " са се сблъсквали с жестоки мнения за външния си вид. Наскоро Сара Джесика  Паркър разяснява по този мотив: " Знам по какъв начин наподобявам. Нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра да одъртявам? Да изчезна? "

Междувременно колежката ѝ Кристин Дейвис съобщи, че интензивното наблюдаване на лицата на актьорите е било " потрес за нея ".

" Може да е извънредно стресиращо да остаряваш и да те съпоставят с доста, доста, доста по-младото ти аз ", споделя 58-годишната Дейвис пред NewBeauty през 2022 година

" Харесва ми да мисля, че в живота има освен това от това по какъв начин изглеждаме, само че в нашата просвета е неизбежно с напредването на възрастта - изключително като жена - това по какъв начин изглеждаш да е доста значимо. Това е цялостен, по-голям културен диалог, който би трябвало да проведем, само че тъкмо в този момент е мъчно ", добави тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР