След като няколко години бе извън светлината на прожекторите, Сандра

...
След като няколко години бе извън светлината на прожекторите, Сандра
Коментари Харесай

Сандра Бълок още е секси и обаятелна

След като няколко години бе отвън светлината на прожекторите, Сандра Бълок се завърна уместно в холивудските среди. При това със своя присъщ, открояващ се и постоянно провокационен избор на нестандарни облекла.

Нещо, което е нейна непокътната маркаи очевидно ѝ харесва.

Актрисата съумя да притегли вниманието върху себе си и на формалната премиерата на кино лентата " Изгубеният град ", в който извършва основна роля. И повода бе освен водещата ѝ позиция в новото заглавие. А и изборът ѝ на сантименталната розова рокля, дело на ливанския дизайнер Ели Сааб, която съумя да събере погледите на присъстващите на събитието.

Дългата до земята рокля, направена от хиляди дребни кормила, създаващи усещането за птичи пера, е от последната сбирка на дизайнера за пролет 2022. Тя забавно съчетава няколко нюанса на розовия цвят, които преливат гладко един в различен. Дизайнерското решение за дрехата е приключено от надълбоко деколте и смелата цепка - което контрастира на сантименталния тип и води до една по-секси визия.

А 57-годишната Сандра съумява да придаде безспорната характерност на роклята, след и като самоуверено я съчетава по непредвиден метод. Определено не оставя и грам романтика, поставяйки върху нея късо черно изрязано яке и восоки кожени чизми. Подход, който може и да е малко рисков, само че който сигурно уместно отбелязва завръщането на актрисата на аления килим, написа Vogue.

Премиерата на кино лентата " Изгубеният град " по кината е този петък, 25-и март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР