След като неотдавна плейбоят на световния тенис Григор Димитров се

...
След като неотдавна плейбоят на световния тенис Григор Димитров се
Коментари Харесай

Гришо си развял пакета за 2,7 млн. долара

След като наскоро плейбоят на международния тенис Григор Димитров се снима единствено по боксерки за реклама на един от спонсорите си, вманиачени последователки към момента въздишат възбудено по него и сънуват мокри сънища.

Припомняме, че Гришо се нащрака полугол в реклама за най-новата сбирка долни дрехи на известната в тениса марка „ Лакост “. Междувременно стана ясно, че сумата, против която тенисистът се е съгласил да развее пакета си, е 2.7 млн. $.

 

Толкоз възлиза цялата сума по рекламния контракт с хасковлията. Нашият подписа предходната есен за три години с френската марка, носеща името на именития тенисист Рене Лакост. Това прави по 900 $ годишно в сметката на тенисиста.

 

За да си проработи парите, неотдавна Гришо се разпищоли единствено по долни гащи. Отделно в обществената мрежа си разгласява няколко фотоси от фотосесията. Очаквано измежду женската част никой не обърна внимание чии гащи популяризира Григор, за сметка на подчертания му пакет и плочките, по които припадат от девойки до лачени каки.

 

Мълвата носи, че майка му Мария се червила много в Хасково поради разголените фотоси, които започнаха от времето, когато бе по отношение на влашката сексбомба Мадалина Геня.

Въпреки всичко мама Гришовица ги приемала в името на фамилното благосъстояние.

 

След като отмина пушилката към мъжкото достолепие на Гришо, предходната седмица екип на Лакост пристигна на крайници при тенисиста в родното му Хасково. Спонсорите му снимаха мястото, откъдето е тръгнал за тениса с концепцията да го разпространяват още повече пред света. Работата е там, че нашенецът се явява трета цигулка като лице на „ Лакост “. Номер 1 е сърбинът Новак Джокович, който получава по 10 млн. годишно от френската марка, а след него се подрежда руснакът Даниил Медведев.

 

Гришо е доста надалеч от тях като доходи, само че в случай че продължава с положителната си форма и се задържи в топ 10, сумата по контракта ще набъбне до 4 млн. $.

 

Преди да стане лице на „ Лакост, Гришо скъса с различен състезателен колос „ Найк ” след близо десетилетие партньорство, от което намаза милиони долари. Според осведомени повода била в внезапния спад на приходите, които варирали съгласно достиженията и мястото на тенисиста в международната класация. Преди мощните изяви през последните месеци хасковлията го беше закъсал крепко на корта и се застоя много време отвън топ 20. Отделно нямаше извоюван трофей от 2017 година, преди при започване на януари да победи в Бризбейн, Австралия. Затова спонсорът внезапно му понижил кранчето.

 

Гришо обаче решил да им прави сечено, обличайки остарели модели от предоставената му екипировка. Така през 2023 година след няколко месеца взаимно лазене по нервите, двете страни сложиха завършек на връзките си, а Григор бързо си откри нов спонсор, който да му цялостни джоба.

Инфо: Уикенд

Тагове: Григор Димитров тенисист Гришо плочки реклама спонсор снимки боксерки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР