След като не успяха да се разберат за присъствието на

...
След като не успяха да се разберат за присъствието на
Коментари Харесай

Каква коронация? Меган Маркъл на разходка с приятели при интронизацията на Чарлз III (Вижте как планира празника на Арчи - Снимки)

След като не съумяха да се схванат за наличието на Меган Маркъл на коронацията на Чарлз III, Хари и брачната половинка му взеха решение тя да не участва, под претекст, че би трябвало да провежда рождения ден на сина им Арчи. В деня на коронацията обаче Меган не беше изключително разтревожена за организацията на празника на сина си. Вместо това се появи на разходка с другари, облечена неглиже и с бижута за няколко милиона върху себе си.

Докато цялото кралско семейство беше на формалната гала херцогинята на Съсекс избра да прекара времето си с децата и майка си. А също и с другари. Тя не беше мечтан посетител на церемонията поради опасения, че може да провокира следващ скандал. Въпреки че Чарлз насочи публична покана на снаха си и сина си, единствено Хари реши да участва, под претекст, че се тревожат за сигурността на фамилията си.

Междувременно другата снаха на Чарлз — Кейт Мидълтън, съумя да провокира повсеместен възторг с решението си да носи сребърна диадема на церемонията. Тя се отхвърли от правото да носи тиара и вместо това избра диадема от сребро с бродирани сребристи цветя в тримерен тип. Дъщеря й Шарлот също носеше сходен венец и изглеждаше необикновено сладка.

И до момента в който Меган явно не изглеждаше изключително разчувствана, че синът й чества 4-ти рожден ден, крал Чарлз подвигна наздравица за четвъртия си внук по време на формалните наздравици на приема след интронизацията...
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР