След като най-известният шпионин в света Джеймс Бонд бе игран

...
След като най-известният шпионин в света Джеймс Бонд бе игран
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън: Искам да съм следващият Бонд

След като най-известният разузнавач в света Джеймс Бонд бе игран от Даниел Крейг в продължение на 15 години, търсенето на негов правоприемник продължава. Към досегашните мераклии се причисли и Дуейн Джонсън - Скалата, който има вяра, че би трябвало да стане тайният сътрудник, с цел да продължи фамилната традиция и връзката с поредицата.

„ Бих желал да вървя след Крейг и да бъда идващият Бонд ", сподели Скалата пред „ Ескуайър ". Джонсън добави също, че неговият дядо Питър Мейва се е появил в You Only Live Twice, петият филм за Джеймс Бонд.

„ Дядо ми беше изверг в Бонд. Много, доста готино ", сподели той. Но звездата от „ Завръщане в Джунглата " упорства, че не желае да играе злодея на Бонд. „ Не желая да бъда изверг. Трябва да бъда Бонд ", сподели Джонсън.

След като Крейг напусна популярната поредност, има доста спекулации кой ще го размени. Британски звезди като Хенри Кавил, Том Хопър и Том Харди са спрягани като евентуални нови сътрудници 007, а филмовият продуцент Барбара Броколи удостовери, че Бонд ще остане мъж.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР