След като напуснаха партията на Слави Трифонов Има такъв народ,

...
След като напуснаха партията на Слави Трифонов Има такъв народ,
Коментари Харесай

Любомир Каримански и Ива Митева обявяват нова партия

След като напуснаха партията на Слави Трифонов " ИТН ", Ива Митева и Любомир Каримански публично ще се включат в нов политически план. Той ще бъде разгласен във вторник, 14 февруари, от 10 часа в Българска телеграфна агенция. Засега е известно, че става дума за нова обединена коалиция " Заедно ", оповестява " ".
Още по темата
От анонса за идното събитие излиза наяве, че в тяхната партия ще бъде и Юлиян Софрониев -  създател и основен изпълнителен шеф на високотехнологична българска компания, която създава и създава системи за сигурност, надзор на достъпа и работното време, основани на биометрична идентификация. 

Митева беше ръководител на Народното събрание в 45-ото и 46-ото Народно заседание, а в идващия парламент бе заместник-председател. След като Има Такъв Народ падна под чертата за влизане в Народното събрание, Митева се върна в администрацията на Народното събрание, където работеше и преди този момент. 

В края на предходната година тя загатна за нов политически план, само че отхвърли да каже дали ще се завърне в политиката. " Не желая да бъда човек, който се е появил в политиката, с цел да вземе нещо. Единственото, което желая, е името ми да остане чисто ", споделя Митева в свое изявление. За раздялата си с партията на Слави Трифонов разгласи, че не е била член на Има Такъв Народ или на друга партия, а е имала стихотворец ангажимент към съответни избори, който е изпълнила. Попитана тогава дали ще взе участие в последващи избори споделя единствено: " Времето ще покаже ".

Любомир Каримански пък беше претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка. Като народен представител от партията на Трифонов той оглави бюджетната комисия. " Аз не съм от " ИТН ", а бях от гражданската квота единствено. Все отново изборите завършиха ", разграничи се той от някогашните си съпартийци през октомври предходната година. Малко по-късно бе назначен като консултант на служебния министър на финансите. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР