След като много потребители се оплакаха от бързото загряване на

...
След като много потребители се оплакаха от бързото загряване на
Коментари Харесай

Apple ще се справи с прегряването на iPhone 15 с актуализация на iOS 17

След като доста консуматори се оплакаха от бързото загряване на смарт телефоните от най-новата серия на Apple, компанията заяви в събота, че възнамерява да пусне софтуерна актуализация на iOS 17, с цел да реши казуса. Или най-малко част от него.

„ Идентифицирахме няколко аргументи, които водят до по-бързо от предстоящото стопляне на iPhone “, сподели представител на Apple, представен от The Wall Street Journal. Тези аргументи включват:

Типични настройки: iPhone нормално се затоплят през първите няколко дни след настройването им, до момента в който теглят данни. (Тест на WSJ обаче демонстрира стопляне на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max дни след довеждане докрай на настройките, написа изданието.)

Грешка в iOS: Apple споделя, че е открита неточност в iOS 17, която „ ще бъде адресирана в софтуерна актуализация “. Тази актуализация няма да понижи продуктивността, прибавят от компанията.

Приложения на трети страни: Компанията споделя също по този начин, че актуализациите на последните приложения на трети страни „ ги карат да претрупват системата “ и че Apple „ работи с тези разработчици на приложения върху корекции, които са в развой на внедряване “. Някои от тези приложения включват Uber и Instagram. Instagram пусна промяна по-рано тази седмица.

Apple е безапелационна какво не предизвиква казуса: титанът.

Докато някои анализатори и специалисти подозираха, че новият материал в рамката на моделите Pro може да е причина за прегарянето, Apple споделя, че титанът разсейва по-добре топлината от предходните модели Pro от неръждаема стомана.

Всичко изброено от Apple не значи, че вашият нов iPhone в никакъв случай няма да се затопли. Интензивни игри, безжично зареждане, стрийминг на висококачествено видео – всичко това може да докара до нагряване.

Компанията споделя, че новият USB-C порт за зареждане – включен в iPhone за първи път тази година – също не е отговорен за несъразмерната топлота. Добавя, че по-високите температури няма да повлияят на дълготрайната продуктивност на телефоните заради отбраните, вградени от Apple в устройствата.

Apple не прецизира по кое време ще пусне софтуерната актуализация.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР