След като Мишо се раздели със своята приятелка Ива, младият

...
След като Мишо се раздели със своята приятелка Ива, младият
Коментари Харесай

Мишо се впуска в романтична авантюра в новия епизод на „Не така, брат!“

След като Мишо се раздели със своята другарка Ива, младият талант още веднъж се пробва да се завърне на любовната сцена. В най-новия епизод на той ще се бори да избави имиджа си на Дон Жуан, а за тази цел брат му Дидо към този момент има направен проект за деяние.
 Мишо и Дидо
За задачата двамата братя се потапят в дебрите на Фейсбук и се пробват да намерят идната половинка на Мишо. Идеята да построи имидж на сваляч е превзела дребния брат и търсенето на двамата се оказва сполучливо. Те избират Блага и Мишо незабавно си урежда среща с нея.
 Блага и Мишо
Неочаквано за всички Блага отвръща на възприятията на Мишо. Но щастието им няма да трае дълго, тъй като Мишо още веднъж оплита конците.

Какво ще се случи сред тях двамата? Разберете в

Докато Мишо и Блага са едвам при започване на любовните си връзки, Дидо стартира ново начинание в името на връзката му с Беатрис. Трудно ли е да вземеш шофьорска брошура, когато инструкторът по кормуване се оказва сприхавият преподавател по физическо? Не пропускайте да гледате в новия епизод на „ Не по този начин, брат! “ първо във V

Следете във    всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във  и .

   
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР