След като миналата седмица от Един за друг отпаднаха Ивайло

...
След като миналата седмица от Един за друг отпаднаха Ивайло
Коментари Харесай

Лепкава слуз, мишки и змии за жените, и злобни тъщи и данъчни за мъжете в “Един за друг

След като предходната седмица от " Един за различен " отпаднаха Ивайло и Христина, в генералното класиране поведоха Петър и Галена, до момента в който надалеч обратно пък останаха Петя и Дилян. Последните три епизода от сантименталното риалити обаче сложиха двойките пред най-страховитите провокации до момента и сервираха много изненадващи обрати.
 “Един за различен ” и новите провокации, спорове, връх и втора изгонена двойка
Конфликти, рискови провокации, връх и още една изгонена двойка в “Един за различен ”

Мъжете търсят отговор на въпроса какво желаят дамите, а дамите преодоляват страховете си

Първата седмична игра бе за нежните половинки, които трябваше да дават своите догатки на въпроси, свързани с заниманията, ползите и бита на мъжете. Всеки неверен отговор във викторината обаче донесе неприятни последици както за мъжете, по този начин и за дамите. Докато представителите от мощния пол трябваше да понесат наелектризиране с ток, дамите трябваше да са в подготвеност за " козметични блага " под формата на засипване с брашно, ледено студена вода и лепкава зелена слуз.

Пет от двойките с най-хубав резултат след играта завоюваха залозите си. Безапелационни спечелили се оказаха Светослав и Сияна, които завоюваха поредна победа.

Във втората седмична игра бе ред на мъжете да играят. В самостоятелното си тестване те трябваше да покажат устойчивост, прозорливост и финансови умения, до момента в който са в ролята на златотърсачи и господари на фамилния бюджет. Задачата им бе да разпределят избрана сума в девет обособени категории, преминавайки през трасе с трудности, злобна тъща и недоверчив данъчен контрольор.

Освен коя двойка харчи най-вече за шопинг, коя за автомобила си и коя за обучение, след тестването стана ясно и че с имунитет този път се снабдиха Светослав и Сияна, и Маргарита и Крис. Съответно вместо да играят в последната седмична игра, те се отдадоха на отмора във Вилата на любовта. Останалите двойки обаче ги очакваше ново предизвикателство, което беше и късмет да си подсигуряват, че няма да попаднат на елиминация и да бъдат застрашени от изпъждане.

В решаващата игра както мъжете, по този начин и дамите, трябваше да се преборят със страховете си от мишки, змии, хлебарки и други неприятни животни, като съумеят да доближат до въпросите и отговорите на дъното на общо шест аквариума. Изненадващо за самите тях, най-добре се показаха Петър и Галена. За тях тази победа беше основна, защото съумяха от дъното на класацията и с никакви пари в бюджета, да се изстрелят на върха.

Всички двойки, с изключение на Светозар и Гергана, съумяха да преодолеят предизвикването. Тъй като брокерът и брачната половинка му се отхвърлиха, автоматизирано бяха номинирани. Така при гласуването за оставане, се изправиха против младата двойка от Мадан - Дарина и Денис.
 Гергана и Светозар

Гергана и Светозар

До последно гласовете бяха поравно, само че решаващия дадоха Румен и Йоана. Те поддържаха Дарина и Денис и надлежно изпратиха Светозар и Гергана у дома, с аргумента, че са в действителност мощни съперници. Дали ще забележим повече тактика при идните игри и гласувания, както и нови изненадващи размествания в класирането, следва да разберем.
 “Един за различен ” и първа отпаднала двойка след елиминации в сантименталното риалити
След доста сълзи и бомбастична игра с въпроси от обща просвета - първа двойка напусна “Един за различен ”

Ето кой отпадна и кой продължава в риалитито

" Един за различен " е в петък, събота и неделя от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР