След като меме монетите успешно си извоюваха ниша в крипто

...
След като меме монетите успешно си извоюваха ниша в крипто
Коментари Харесай

Shiba Inu , Dogecoin , Pomerdoge посочени като лидери при следващото рали на меме монетите

След като меме монетите сполучливо си извоюваха ниша в крипто пазара, Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) получиха водещ статут.

Естествено, чака се те да бъдат отпред на идващият хайп към меме монетите, само че тяхното владичество е застрашено с появяването на Pomerdoge (POMD).

Въпреки че е нов токен, той бързо се трансформира в любим на почитателите поради неповторимата си композиция от меме и функционалност.

В тази публикация ще разгледаме превъзходството на Shiba Inu и Dogecoin в екосистемата на меме монетите и по какъв начин Pomerdoge е подготвен да се трансформира в сериозен кандидат.

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Shiba Inu (SHIB): Убиецът на Dogecoin?

Shiba Inu (SHIB) беше пусната, с цел да се възползва от известността на Dogecoin. Забележително е, че тя означи забележителен растеж и стана много известна. Понастоящем тя е 16-ият по величина токен по пазарна капитализация.

Това не е всичко; Shiba Inu записва забележителна възвръщаемост на вложенията от над 480,000% въз основа на настоящата си цена, което е необикновен героизъм.



Привлекателността на Shiba Inu се крие в нейната лекост и витална общественост. Освен това преобладаващата ѝ позиция в екосистемата на меме монетите я прави топ избор и любимец на мнозина.

Очаква се при идващия хайп към меме монетите Shiba Inu да бъде отпред с помощта на своята значителност на сцената. Това ще бъде съревнование с Dogecoin и изненадващия кандидат Pomerdoge, което дава обещание да бъде вълнуващо.

Dogecoin (DOGE): Доминиращата меме монета

Dogecoin (DOGE) не се нуждае от съвсем никакво показване на този стадий. Въпреки че не е Биткойн, той въпреки всичко има водещ статут в меме екосистемата след основаването си през 2013 година Това, което стартира като опит, занимателна и лека криптовалута, мощно се хареса на крипто общността и се издигна до 8-мата най-голяма монета по пазарна капитализация.

Вдъхновена от известното интернет меме “doge ”, Dogecoin остава най-популярният меме монета, към този момент. Това се дължи на пионерския статут на монетата и преобладаваща ѝ позиция в крипто пазара.

В същото време стабилната ѝ марка и лоялната общественост на монетата я вършат евентуално най-силния токен, който да оглави идният хайп към вида монети. Крипто пазарът обаче е цялостен с изненади, само че без значение от това дава обещание да бъде вълнуващо пътешестване.

Pomerdoge (POMD): Изненадващият кандидат

Тъй като борбата за превъзходство в пейзажа на меме монетите се ускорява, Pomerdoge, нововъзникващ токен, има мощни причини. Отдадеността на плана към общността, както и неговият занимателен темперамент и постоянна екосистема, която включва “Play-to-Earn ” (P2E) игри и сбирка от незаменяеми токени (NFT), може да се окажат фактор, който да промени играта.

Този токен бързо набира известност в крипто общността, като до момента е събрал над $2.4 милиона в предварителната си продажба. Неговото неповторимо стойностно предложение се състои във визията му да предложи на геймърите занимателна, конкурентна и мрежова P2E игра, в която те могат да печелят и награди. Освен това нейната сбирка от NFT, която включва 7,777 цифрови колекционерски предмети, я прави освен това от просто меме монета.

Освен това в основата на екосистемата ще бъде и пазар за игри. Тук ще могат да се търгуват предмети и полезности, събрани в играта. Освен това друга основна прелест на Pomerdoge капацитетът за напредък на плана, който съгласно специалистите ще скочи до небето. Според прогнозата през 2023 година POMD ще нарасне 50х, което го прави привлекателна инвестиция.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:
Уебсайт: https://pomerdoge.com/
Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Общност в Telegram: https://t.me/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР