След като Маргарита Хранова влезе в кожата на Мими Иванова

...
След като Маргарита Хранова влезе в кожата на Мими Иванова
Коментари Харесай

Бъркат Мими Иванова с Марги Хранова

След като Маргарита Хранова влезе в кожата на Мими Иванова в предаването „ Като две капки вода “, нейната колежка се прочу измежду младите. Естрадната легенда извърши детската песничка на Иванова „ Вълкът и седемте козлета “, а гримьорите на шоуто се бяха постарали образно да наподобява като дамата на Развигор Попов.

„ Марги доста се постара да пресъздаде облика ми. Чест й прави, че искаше да изпипа всеки подробност – от пеенето до държанието на сцена “, удовлетворена е Мими.

Тя е изумена от триумфа на тази ария, която не остарява пред годините, без да е въображаема като някакъв шлагер. „ Наскоро дори бях при дребни деца, които се оказа, че ме познават поради тази ария, само че повече по име, в сравнение с като визия. Едното даже ми сподели разгорещено: „ Ооо, аз ви гледах в „ Капките “, нали това сте вие? “. Затова умерено мога да кажа, че изпяването на тази ария точно в толкоз харесвано и гледано предаване като „ Капките “ несъмнено ми оказа помощ, въпреки аз от дълго време да съм наясно, че нашето най-активно креативно време свърши “, с горест обобщава Мими.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР