След като Манчестър Сити реализира мечтата си да триумфира в

...
След като Манчестър Сити реализира мечтата си да триумфира в
Коментари Харесай

Ето кога Манчестър Сити ще получи шанс да спечели друг от липсващите трофеи

След като Манчестър Сити осъществя фантазията си да победи в Шампионската лига, клубът към този момент може самоуверено да гледа към идващия връх, който към момента не е достигал. В случая става дума трофея от Суперкупата на Европа, какъвто във витрината на “гражданите ” няма.

Като победител в ШЛ Сити ще има късмет да спори за суперкупата със Севиля, който е първенецът в Лига Европа. Този мач ще е на 16 август в Атина на стадиона на Олимпиакос.

Първоначално дуелът беше плануван за Казан, само че УЕФА лиши семейството от Русия поради военната акция на режима на Владимир Путин в Украйна.

Десет дни по-рано - на 6 август, отборът на Джосеп Гуардиола ще се изправи против Арсенал в среща за “Къмюнити Шийлд ” в Англия. Лондончани ще вземат участие в срещата като втори в класирането на Премиър лийг, защото Сити завоюва и ФА Къп.
 Неочакваният амулет на Гуардиола във финалите Неочакваният амулет на Гуардиола във финалите
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР