След като Мадона е прекарала няколко дни в интензивното отделение

...
След като Мадона е прекарала няколко дни в интензивното отделение
Коментари Харесай

След като прекара няколко дни в болница, Мадона е изписана и е в дома си в Ню Йорк

След като Мадона е прекарала няколко дни в интензивното поделение поради " сериозна бактериална зараза ", певицата се е върнала в дома си в Ню Йорк, заяви ДПА. Носителката на голям брой награди " Грами " беше изписана от болничното заведение рано сутринта в четвъртък и откарана в дома си с частна кола за спешна помощ, съобщи Си Ен Ен.

В сряда дългогодишният управител на Мадона Гай Озиари разгласи в обществените мрежи, че тя е.

" Здравето й се усъвършенства, само че към момента е под медицински грижи ", сподели Озиари. " Очаква се да се възвърне изцяло. "
Мадона, която е известна като работлив реализатор, се е борила с висока температура в продължение на месец, преди да " колабира " и да бъде откарана по неотложност в болница предишния уикенд, заяви Ти Ем Зи в четвъртък. Певицата е пренебрегвала признаците си, тъй като е била съсредоточена върху подготовката за идния си план - огромно международно турне с 84 концерта, с което да отпразнува 40-годишната си кариера.

Дългоочакваното турне трябваше да стартира във Ванкувър, Канада на 15 юли, след което да обхване голям брой градове в Северна Америка и Европа и да завърши в Мексико на 30 януари 2024 година Тези проекти в този момент са отсрочени, посочи Озиари.

През последните няколко месеца 64-годишната Мадона споделя фотоси и видеоклипове онлайн, направени по време на изтощителните подготовки, до момента в който звездата се приготвя за 12-ото си турне.

Над 11 милиона билети за общо за 575 концерта на Мадона са продадени в границите на цялата кариера на певицата, написа " Билборд ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР