След като лично ми се обади, аз реших, че мога

...
След като лично ми се обади, аз реших, че мога
Коментари Харесай

Меглена Плугчиева: След като проф. Габровски ми се обади, реших, че мога да предложа опит и знания


„ След като персонално ми се обади, аз взех решение, че мога да предложа моя опит и познания. Проф. Габровски е освен с лидерски качества, той сякаш се появи с Божия задача. Този човек е една почтена персона “, сподели Меглена Плугчиева, препоръчана за зам. министър-председател по климатичните политики и министър на околната среда и водите в кабинета „ Габровски “.

„ За България това беше късмет. Големият пропуск и прахосан късмет е за всички български жители “, сподели тя за отхвърлянето на кабинета „ Габровски “ през днешния ден.

Плугчиева сподели, че три пъти е била в Народното събрание, само че през днешния ден е била потресена.

„ Особено доста ме потресе отношението на младежите от „ Продължаваме промяната “ – тотално срутване и очистване на всичко. Държава не може да се държи в разпродажба. Моят съвет към тези младежи е да знаят, че има национална памет. Ако има нещо за промяна – да го поправят, само че би трябвало да надграждат, а не да унищожават. Урокът им по родолюбие им липсва “, разяснява тя.

„ Бях подготвена през днешния ден да кажа и на тези младежи от, че съм подготвена да подам ръка, в случай че те действително желаят да работят “, добави тя.

По думите й от януари насам има разрушение на институции, администрации и системи и България е в тежка изолираност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР