След като Левски се раздели с любимеца на привържениците -

...
След като Левски се раздели с любимеца на привържениците -
Коментари Харесай

Страх ли го е Тодор Неделев от високото? Искрени ли са феновете на Левски?

След като Левски се раздели с любимеца на последователите - Давиде Мариани, започнаха спекулациите за неговия заместител. Името на Тодор Неделев от Ботев (Пловдив) за следващ път бе спрягано за " синия " клуб, само че в последна сметка самият футболист даде изясненост по въпроса - остава при " канарите ".

В устрема си да потвърди, че е правилен на пловдивчани, футболистът си навлече гнева на много почитатели на Левски. Полузащитникът качи фотография във " Facebook ", на която е облечен с фланелка с надпис " Ботевист вечно ", а над самата фотография бе добавил следното: " Относно писаниците! Да се знае! Повече няма какво да кажа!!! ".
 Снимка 436217
Източник:

Едва ли е предполагал, че това му деяние ще породи съвсем незабавно толкоз отрицателни и подигравателни мнения и малко по-късно той изтри обявата. Един от може би най-грубите мнения гласеше " По-добре пръв на село, в сравнение с финален в града ". Очевидно е, че Тошко няма никакво предпочитание да сменя жълто-черната фланелка със синя. Дали, тъй като е в действителност мощно завързан към Ботев или пък го е боязън да излезе от зоната си на комфорт? Неделев е основна фигура в състава на пловдивчани, само че пък за късия си престой в немския Майнц, той не съумя да блесне с качествата си и изигра единствено два мача. След това се върна назад при " жълто-черните ".

Какво е мнението на почитателите на Левски за него?

Ето някои мнения от " сини " конгреси и страници:

- " Излишно му помпате самочувствието. Ако беше толкоз добър, колкото го изкарвате, от дълго време да е отрязал и Левски, и всеки различен български тим с един порядъчен трансфер в чужбина, вместо да написа и трие по всякакви фейсбуци нелепости, които демонстрират интелектуалното му равнище ".

- " Тодор Неделев? Money for nothing! ".

- " Честно казано, колеблив съм за Неделев. Хем има гений, хем е огромен мързел. Обича да се крие, а в Левски няма по какъв начин да го прави ".
 Снимка 436128
Източник:

- " Неделев, в случай че е желал, е щял да отиде в арабските страни за същите пари. Казвам, че ще свърши работа и никога не е по-слаб от Мариани ".

- " Неделев е футболист та дрънка. Има необикновено виждане и нюх за играта. Може да наподобява в профил, че не си дава напън, само че тъкмо такива играчи вършат разликата и пълнят стадионите. Ако го вземем (парите в действителност са много) единствено може да спечелим, а и статистиката му против ЦСКА и Лудогорец никак не е неприятна. Вече фауловете и корнерите ще станат действителна опасност за всеки съперник ".

- " Тошко Неделев изтри поста си във " Facebook ". Мое мнение - най-хубавият състезател в Лигата. Футболист, който ще ни вдигне класата двойно. И мисля, че в случай че на Ботев им се дават 850 000 евро, по " Еконт " ще го изпратят до " Герена ".

- " Прави панаири за почитателите си и за повечко пари в персонален проект... Повечето са по този начин, играят си на село за стотинки, само че изиска ли ги Левски си показват, че са Марадона, най-малко ".

- " Чета доста мнения в които се написа, че 850 000 били доста за Неделев. Защо да са доста? Всички знаем, че Тодор е качество! Има страшна левачка, има взор към играта, може да раздвижва добре топката, добър пас и удар, човек които не се тормози да тресне топката от надалеч. При съществуване на двама борци зад него - Тиам и Райнов, тъкмо подобен вид би трябвало напред - да води. Който да извежда крилата, да подхранва нападателя с положителни пасове, добра техника и прочие... Ако го вземем и тимът се настройки по него, то това ще е удар на ударите. Предпочитам да дадем 850 000 евро за него, в сравнение с за знайни и не знайни като Мазурек! Дано станат нещата и да пристигна! ".
 Фенове на Левски се подиграха на Тодор Неделев, той им подсети за 0:7 от Ларнака
Фенове на Левски се подиграха на Тодор Неделев, той им подсети за 0:7 от Ларнака

Вече е изцяло несъмнено, че няма да отиде на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР