След като лекарите забраниха на Ким Кардашиян да има повече

...
След като лекарите забраниха на Ким Кардашиян да има повече
Коментари Харесай

Платиха $113 850, за да имат още едно дете

След като лекарите не разрешиха на Ким Кардашиян да има повече деца, тъй като при последваща бременност има действителна заплаха за живота й, тя и Кание Уест прибегнаха до услугите на сурогатна майка. Двамата желаят още едно бебе и съгласно западните медии са платили 113 850 $, с цел да се снабдят с него.

В Съединени американски щати сурогатните майки са изцяло легални и всичко е законово регламентирано. Ким и Кание ще платят $68 850 на организацията, която им обезпечава дамата и се грижи всичко с бременността и раждането да е наред. На сурогатната майка, която ще износи и роди детето им, пък ще платят 45 000 $, които са разграничени на 10 месеца по 4 500.

Ако пък след ин витро процедурата тя зачене не едно, а две деца, ще получи още 5 000 $, в случай че са три - още 10 000 $.

Все още няма информация дали към този момент има сполучлива бременност и за по кое време въобще са възнамерявали появяването на идващия си правоприемник. сигурни сме обаче, че ще разберем, когато това се случи, тъй като кланът Кардашиян разчита на рекламата.

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР