След като компанията Pantone обяви ултравиолетовото за цвета на 2018

...
След като компанията Pantone обяви ултравиолетовото за цвета на 2018
Коментари Харесай

Кой ще е вкусът на 2018 г.

След като компанията Pantone разгласи ултравиолетовото за цвета на 2018 година, към този момент сме наясно кой ще бъде и усета на актуалната година.

Швейцарската компания Firmenich, втората най-голяма в света за разработка на усети и аромати, заяви, че смокинята е усетът, който ще господства 2018 година

Очаква се известността на средиземноморския плод да нарасне неведнъж през идващите 12 месеца. От друга страна, още от 2012 година насам количеството на артикули с мирис на смокиня се е нараснало с цели 80%, написа вестник Гардиан.

Една от аргументите за избора на Firmenich е точно голямата известност на плода напоследък. Според медиини изследвания на компанията, смокините са един от най-популярните плодове в Instagram, с хаштаг, който все още има близо един милиона поста.

От Firmenich декларират също, че желаят да заложат тренд, който символизира здравословен и достоверен живот, и смокинята е най-хубавият образец за това. Освен че е извънредно образно атрактивен плод, тя е и богат източник на скъпи и редки минерали като магнезий, манган, калции и фосфор. И, несъмнено, е нужно допълнение за всяка пълноценна диета. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР