След като изслуша показанията на агентите, които бяха възпрепятствани от

...
След като изслуша показанията на агентите, които бяха възпрепятствани от
Коментари Харесай

Делото с корупцията на Байдън се превърна в цирк

След като изслуша показанията на сътрудниците, които бяха възпрепятствани от разнообразни авторитетни сили да проверяват случая на Хънтър и Джо Байдън, ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Кевин Маккарти прикани за започване на процедура по импийчмънт против президента. Какво в действителност заплашва 80-годишния президент?

Точно шест месеца след трагичното си встъпване в служба, ръководителят на Камарата на представителите и третия човек в йерархията на властта в Съединени американски щати, Кевин Маккарти има нова мисъл: „ Трябва да стигнем до дъното на истината и единственият метод, по който Конгресът може да направи това, е като стартира процедура по импийчмънт, което ще даде късмет на републиканците и демократите да получат цялата информация. ”

С други думи, ръководителят желае да стартира следствие на дейностите на Джо Байдън, вследствие на което президентът може да бъде отхвърлен от служба. Иначе споделят, че няма по какъв начин да се откри дали е взимал подкупи или не.

Звучи в действителност смешно, само че за Америка е унизително. В Съединени американски щати, където официално има десетки институции и детективски служби, които се застраховат взаимно, Народното събрание би трябвало да откри събитията по един много транспарантен случай и няма кой различен.

Освен това се допуска да се употребява последна мярка, коренен способ, последният мотив - импийчмънт. След ерата на Доналд Тръмп, за който Камарата на представителите два пъти гласоподава импийчмънт, може да наподобява, че това е елементарен метод на политическа битка в Съединени американски щати - в случай че има президент, ще има импийчмънт.

Но преди Тръмп това се е случвало единствено три пъти в американската история. Най-малкото Камарата на представителите нормално се пробва да не прибягва, а тук - бам, патова обстановка. И което е най-изненадващо, ръководителят Маккарти, може би, не разкрасява.

Журналистите изтеглиха тази опасност от него малко откакто Конгресът изслуша показанията на двама податели на сигнали, които преди този момент са работили по случая на сина на президента Хънтър Байдън, и обвързваните с него данъчни нередности. От техните показания следва, че Байдън-старши е взел участие в машинациите на потомството си, макар че пресслужбата на Белия дом продължава да твърди, че той не е взел участие в това по никакъв метод.

Чуха се към този момент познати числа и географски имена: 10 милиона $ от Китай, Румъния и Украйна, трансферирани на 20 подставени фамилни компании за лобистки услуги.

Отделно се акцентира, че фигуриращите в кореспонденцията на сина „ ВП ” и „ Големия човек ” са вицепрезидентът на Съединени американски щати (по това време) Джо Байдън. Явно има и такива, които се съмняват.

Като цяло нищо свежо, с изключение на може би думата " Румъния ". Шегата настрани: Румъния в действителност е нещо ново и придава на протичащото се спомагателен парадокс. Защото главните условия по делото от дълго време са добре известни на всеки, който може да се интересува. Всеки американец, руснак, полинезиец би могъл да се запознае с тях просто тъй като синът на президента на Съединени американски щати е наркоман, не запомнил преносимия компютър си в сервиза.

Такива „ специфични свидетелства “ от „ секрети информатори “ нормално се назовават „ обществена загадка “, тъй като тук нищо от дълго време не е загадка. Група парвенюта - нещастните синове на членове на Демократическата партия търгуват с въздействието на родителите си и споделят облаги с тях. А Байдън-старши получава своите 10% подкуп за присъединяване, което беше много интензивно и потребно за тази проведена незаконна група. Например, той в профил украинския основен прокурор Виктор Шокин от пътя, когато се заинтересува от делата на Хънтър.

Шокин беше подготвен да каже на Конгреса на Съединени американски щати за това във всеки комфортен за него миг, само че някогашният основен прокурор на Украйна внезапно по този начин и не получи виза. Сега всичко се върти към държавни сътрудници, които се пробваха да проверяват всичко всъщност, само че бяха възпрепятствани, защото им беше попречено да популяризират информация за това в обществените мрежи. Тази скица е изяснена персонално от Илън Мъск.

Освен това всичко това (тоест замазването на случая и възпрепятстване на разследването) се случи доста преди Байдън да стане президент. Това беше при президента Тръмп и шефа на ФБР Кристофър Рей, който беше назначен от него, който към момента е шеф и до неотдавна се спореше с Конгреса, криейки от него документи по случая на сина на президента.

И в този момент малко по малко стартират да разискват опцията за парламентарен развой, в който още веднъж да предъвкват информацията, известна към този момент пет години, макар че, както демонстрира практиката, никакви нови документи и очевидци не обясняват картината - тя е така и така ясна като божи ден.

Превръща се в същинска комедия на парадокса, която може да се точи дълго време, макар че краят от дълго време е явен. Развитието обаче не.

Ако Камарата на представителите, след следващите месеци на тестване, гласоподава за импийчмънт на бащата на Байдън, Сенатът няма да го утвърди. Мнозинството на демократите там е нежно - да вземем за пример демократът от Западна Вирджиния Джо Манчин ненавижда Байдън, само че са нужни две трети от гласовете, с цел да бъде отхвърлен президентът от поста. Републиканците няма да получат толкоз доста.

Тоест всичко ще свърши за Байдън, както свърши за Доналд Тръмп, а преди него и за прелюбодееца Бил Клинтън, а преди този момент и за Андрю Джонсън в средата на XIX век: с нищо. Вярно, има и случая с Ричард Никсън, който, без да чака гласоподаване в Сената, самичък подаде оставка, след което беше опрощение от своя вицепрезидент и новия президент Джералд Форд за всичките си грехове. Байдън ще бъде опрощение от сегашния вицепрезидент Харис, в случай че е належащо, само че това ще се изисква единствено в случай че Байдън към този момент не може да се показва като държавен глава по медицински аргументи.

Пясъкът се изсипва очевидно по-бързо, в сравнение с чакаха оптимистите от президентския антураж. Така че в най-лошия случай за Байдън сюжетът Никсън също е вероятен за него, тъй като спасяването на натрупа е безсмислено. Като цяло обвиняванията против Никсън са детска подигравка спрямо това, което се повдига против Байдън. Но Никсън се забърка в каша сред ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ, а Байдън се покрива и от двете организации - това е определящата разлика.

Всички вести към Хънтър Байдън и „ огромния “ към този момент не са вести, а цирк със слонове (тоест с републиканци), където артистите настойчиво разказват следствия, чувания, диспути, въобще някаква правосъдна система - цирк. Значителна част от гнилата система не желае да вижда нищо, борейки се с критиците с стоманен мотив - „ желаете ли Тръмп още веднъж да стане президент?! ”

И единственото нещо, което не е ясно за президента, който наподобява е първата мощ в света, който е в центъра на неговия скандал: той въобще осъзнава ли какво се случва? Може би крилатата му фраза „ Гордея се със сина си “ не е упоритостта на дона на ирландската мафия, а неспособността на старческия мозък да отиде оттатък фамилните мемоари за времената, когато Хънтър Байдън към момента не е купувал опиати и проститутки с парите на украинските лобисти.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР