След като изпробва какви ли не режими и ползва услугите

...
След като изпробва какви ли не режими и ползва услугите
Коментари Харесай

Любо Нейков Е Сериозно Притеснен За Здравето Си, Отслабва Ударно!

След като тества какви ли не режими и употребява услугите даже на топдиетолози от Франция, Нейков най-сетне намерил подобаващата за него диета, която провокира възторг в целия свят и към този момент има милиони почитатели, написа " Ретро ".

Става дума за режима „ Зоната “, за който шефът на „ Комиците “ научил от колежката си Марта Вачкова. По време на фотосите на „ Откраднат живот “, на който Любо и Евтим Милошев са продуценти, Нейков забелязал позитивната смяна във фигурата на Марта, както и обстоятелството, че тя в никакъв случай не желала да хапва от кетъринга, който продуцентите подсигурявали за актьорите и снимачния екип. Тогава Любо и Вачкова се заговорили за отслабването ѝ и тя го светнала за „ Зоната “. Под нейните рекомендации и упътвания артистът стартирал режима и единствено 3 месеца по-късно към този момент бил с 15 кила по-лек.

Храната си обаче не приготвял самичък, а му я доставяли от специфична компания. Покрай него да поръчва менюто си оттова почнала и брачната половинка му Гинка, която приготвяла ядене единствено за детето им, с цел да не може те двамата да се изкушават. Най-големият тласък на Любо била самата Марта, която пък съумя да стопи 17 кг без йо-йо резултат. Екранната сестра Жекова от „ Откраднат живот “ признава, че се запалила по „ Зоната “ от своя позната, която ѝ споделила, че ще ѝ помогне не да е слаба, а да бъде здрава.

Така дамата почнала да ѝ подготвя по 5 хранения на ден съгласно условията на диетата, а резултатът не просрочен и към услугите ѝ показали интерес мнозина артисти, публицисти и музиканти. Сред тях е и обичаният на Марта Владо Пенев, който също се въодушевил от нейните резултати. Той постигнал рекорден резултат – стопил 20 кг, само че съчетавал диетата и с тренировки.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР