След като изгряващата канадска тенис звезда Феликс Оже-Алиасим се оттегли

...
След като изгряващата канадска тенис звезда Феликс Оже-Алиасим се оттегли
Коментари Харесай

Гришо прие уайлд кард за турнира в Атланта

След като изгряващата канадска тенис звезда Феликс Оже-Алиасим се отдръпна от шампионата в шампионата в Атланта (ATP 250), уредниците изпратиха „ уайлд кард” на родния тенисист Григор Димитров. Хасковлията одобри да взе участие в конкуренцията на твърди кортове, която започва в Съединени американски щати на 22 юли.

18-годишният Оже-Алиасим е изтъкнал като причина за отдръпването си предпочитание да направи по-дълга отмора след много натоварения му сезон на трева. Никой не очакваше от младока още при първото му присъединяване на шампионата в Щутгарт той да доближи чак до финала, където загуби от италианеца Матео Беретини. После канадецът направи и превъзходен рейд в Куинс Клъб, където още в първи кръг в профил точно Димитров. Впоследствие Оже-Алиасим отпадна на полуфинал от бъдещия първенец Фелисиано Лопес (Испания).

Младокът след това записа 2 мача на демонстративната конкуренция в Хърлингам, а присъединяване му на „ Уимбълдън” завърши в третия кръг.

В същото време за Григор Димитров това е втора поява на кортовете в Атланта. Българинът не съумя да впечатли при дебюта си през 2011 година, като още в първия кръг беше отхвърлен от американеца Раджийв Рам.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР