След като изгледахме Барби, останахме с впечатлението, че на този

...
След като изгледахме Барби, останахме с впечатлението, че на този
Коментари Харесай

Сцените, които така и не видяхме в “Барби

След като изгледахме " Барби ", останахме с усещането, че на този филм нищо не му липсва - бонбоненорозовите декори са идеално хомогенизирани със здравословна доза феминизъм, шеговит комизъм и настоящи екзистенциални послания.
 Марго Роби като Барби - какъв брой предизвикателна е била работата по костюмите за кино лентата
Предизвикателството да облечеш Марго Роби като Барби

Истории зад кулисите от дизайнерката на кино лентата

След като се поразровихме за любопитни обстоятелства към кино лентата обаче, се оказа, че режисьорката Грета Гъруиг въпреки всичко е имала още няколко готини хрумвания, които за жалост не е съумяла да осъществя. Ето кои са и те и кои са аргументите да не ги забележим на огромен екран.

Сцени с присъединяване на Сърша Ронан и Тимъти Шаламе

И двамата артисти си партнират в предходните два кино лентата на  - " Малки дами " от 2019 година и Ladybird от 2017 година В тях функциите им са по-основни, само че защото в " Барби " звездите са Марго Роби и Райън Гослинг,  и  е трябвало да имат дребни участия.

Понеже обаче Сърша има продуцентски задължения тъкмо до момента в който текат фотосите на " Барби ", по този начин и не съумява да се включи в тях. Разминаване в графиците е повода Тимъти също да не стане част от последния план на Грета Гъруиг, написа Us Weekly.

Целувка сред Барби и Кен

Всеки, гледал кино лентата, ще се съгласи, че романтиката въобще не е на напред във времето в историята. Всъщност Барби би предпочела всяка една от празненство вечерите в къщата ѝ да е момичешка, в сравнение с да прекара време с Кен. Въпреки това  разкрива, че дружно с Марго Роби са се пробвали да си показват по какъв начин би протекла една среща сред героите им.

" Беше толкоз смешно да се пробвам да схвана каква може да е визията им за целувка. Много се веселя, че всичко това беше изрязано ", споделя Гослинг в взаимно изявление с Марго Роби за People.

Шега за приликата сред Марго Роби и Ема Маки

Пред BuzzFeed при започване на юли Марго Роби споделя, че от години ѝ споделят, че наподобява на актрисата от Sex Education -. Британката също влиза в ролята на едно от барбитата и по този начин Марго Роби и Грета Гъруиг вземат решение, че ще бъде занимателно да измислят смешка за приликата посред им. Когато обаче Ема Маки се връща към естествения си кестеняв цвят на косата, внезапно приликата ѝ с русокоската Марго Роби става едвам забележима.
 Ема Маки (вляво) и Марго Роби (вдясно))

Ема Маки (вляво) и Марго Роби (вдясно))

" След като всички се облякохме като нашите барбита, си казахме, че в действителност не си приличаме. Затова и не включихме такава смешка във кино лентата ", спомня си. Въпреки това тя не крие, че приема сравненията ѝ с Ема Маки като комплимент и когато по неточност я поздравяват за присъединяване ѝ в Sex Education, просто дава отговор с: " Много благодаря ".
 “Барби ” с Марго Роби и Райън Гослинг - какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от “Барби ” с Марго Роби и Райън Гослинг

Захаросана комедия с леко горчиво обръщение

Сцената с Шантавата Барби и Кен

В фотография зад кадър, оповестена от Warner Bros., Шантавата Барби (Кейт Маккинън) се излежава в басейна на, поставила ръка върху голите гърди на Кен, който е легнал в скута ѝ. На фотографията се вижда и по какъв начин режисьорката  покрива устата си, очевидно с цел да сдържи смеха си от тази панорама. За какво ли са си говорили Шантавата Барби и Кен? Възможно ли е нещо да се случило посред им?

Това са въпроси, които не намират отговор във кино лентата, тъй като тази сцена е изрязана. Остава ни вярата Грета Гъруиг някой ден въпреки всичко да я изясни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР