След като Холивуд демонизира сексуалните извращения на Харви Уайнстийн и

...
След като Холивуд демонизира сексуалните извращения на Харви Уайнстийн и
Коментари Харесай

Елън Пейдж се срамува от филма с Уди Алън

След като Холивуд демонизира половите извращения на Харви Уайнстийн и в медиите през ден взеха да никнат или изповеди на жертви, или компромати против други известни насилници, актрисата Елън Пейдж пусна напоително писмо със своята позиция по тематиката. Звездата от „ Джуно “ призна, че се срами от ролята си в „ На Рим с обич “ на Уди Алън.

Режисьорът е прочут с афинитета си към младите девойки и през годините е упрекван в издевателства над част от доведените си дъщери от брака с Миа Фароу. „ Снимах се в негов филм и това е най-голямата неточност в кариерата ми. Срам ме е, че го направих. Тогава обаче към момента не бях разкрила своя глас, не бях индивидът, който съм през днешния ден, бях под напън, тъй като "естествено, че ще се съгласиш, когато те канят във филм на Уди Алън "., изяснява Пейдж.

Тя разкрива, че на 16 й е протегнал ръка видео механик, а режисьор се опитал да я убеди да спи с 30 години по-възрастен мъж и да му опише „ по какъв начин е минало “. Друг я завел на вечеря с ясните планове да продължат диалога в хотелската му стая. Най-голям пестник като младеж в развлекателната промишленост обаче изяла от режисьора на X Men Брет Ратнър, който оповестил пред целия каст, че тя е лесбийка.

„ Бях на 18-годишна възраст. Той се обърна към дамата до мен, по-възрастна с 10 години, уточни ме и сподели: "Трябва да я чукаш, с цел да я накараш да разбере, че е хомо ".Този човек, който ме избра за кино лентата си, реши да постави началото на неколкомесечния снимачен развой с ужасяващ безпардонен апел. Той ме "издаде " без никаква мисъл за това по какъв начин бих се почувствала - акт, който през днешния ден всички одобряваме за хомофобски. “, изяснява Пейдж. „ Искам Холивуд да се разсъни и да поеме отговорност за това, че всички имахме своята роля в тази обстановка. “, приключва тя.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР