След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат

...
След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат
Коментари Харесай

Британците са ядосани на Меган и Хари

След като Хари и Меган оповестиха, че няма да покажат бебето си незабавно след раждането му, британците наподобява всеобщо са недоволни.
Меган и Хари постоянно пренебрегват протокола, само че този път разочарованието е в действителност огромно. Тяхното решение да отпразнуват раждането на детето единствено в стеснен фамилен кръг не зарадва нацията.
Съвсем неотдавна беше оповестено, че когато раждането на бебето стартира, това ще бъде оповестено обществено, само че бебето ще забележим чак след няколко дни в публична фотосесия на фамилията.
Почитателите на кралската фамилия са ядосани, че херцозитеще разрушат традиция, която продължава към този момент десетки години. Списание “The Sun” споделят, че това е нарушение на правата на жителите на Англия.
“Да държат цялата нация в незнание за детайлите, даже след раждането, е неприятен имидж за кралската двойка. Хората имат право да виждат какво се случва в живота на фамилията, което устоят с парите от личните си налози. Те или би трябвало да го одобряват, или да се провъзгласят за елементарни цивилни. Не може и двете”, разясняват от медията.
“The Sun” постоянно приказват за нередностите, които виждат в кралското семейство и доста хора считат, че мнението им е прекомерно извънредно. Но този път мненията на потребителите в интернет демонстрират друго. Нацията в действителност е недоволна.
Според 78-годишния фотограф Артър Едуардс, Хари фрапантно се е озлобил към медиите в последните години. “Той беше най-хубавият от тях, доста пъти съм ходил да пийнем по нещо в някоя кръчма с него, говорихме си за всичко и по този начин нямаше недоразумение. Сега не получаваме даже едно “Добър ден”. Нищо. Третира ни като телеграфни стълбове!” споделя фотографът.
Терминът на Меган не е тъкмо избран, само че знаем, че е в края на април или началото на май. Ако съдим по уговорките на другите членове на кралското семейство, бебето ще се роди сред 25 април и 6 май.
Уилям ще пътува на 23-ти, а принц Чарлз и Камила на 7 май и хората считат, че те не биха подхванали странствуване, в случай че има опция да пропуснат раждането на детето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР