След като гръмна скандал, че докторската дисертация на кандидата на

...
След като гръмна скандал, че докторската дисертация на кандидата на
Коментари Харесай

След скандала с дипломата: Проблем и с трудовата биография спъва Андрей Гюров за БНБ

След като гръмна скандал, че докторската дисертация на претендента на Продължаваме промяната и Демократична България Андрей Гюров може да е менте, нова спънка, този път в трудовата му биография, може да му дръпне руля от ръцете за гуверньор на трезора, научи Lupa.bg.

Става въпрос за подозрения по отношение на професионалните му качества и опит у нас, откакто народен представител разкри пред медията ни, че в действителност у нас е управлявал само... спа център.

В реквизита, който шефът на парламентарната група на " Промяната " показа за кандидатурата си за шеф на Българска народна банка, е посочено сиви. В него, изненадващо, има един къс интервал от към година - сред преподавателската активност на Гюров във Виенския университет и стартът на кариерата му в " Райфайзен ", отново в австрийската столица. Учудващо, никой при чуването му в Народно събрание не го попита на какво се дължи, изключително като се има поради, че е мъж.



Точно тогава той се среща с метода, по който у нас фирмите оперират или другояче казано с частния бизнес " на терен " - посредством известната " Пирин Голф Холидейз Клуб ", след това компанията оповестена в неплатежоспособност с дефинитивно решение за разпродажба отпреди 2 години.

Нашите източници показват, че Гюров е бил шеф на спа центъра в другояче първокласния хотел. Не е ясно каква бройка на личния състав е командвал, само че съгласно осведомените с биографията му бил началник на бутиков екип от десетина души.

И прибавят, че в действителност едногодишният му престой там сред 2008 и 2009 година е приключил с уволняване. Причините са известни, само че към този момент редакцията на Lupa.bg ще се въздържи да ги разкрива. " Това е единственият му опит в България, до момента в който не се завръща към преподавателската активност - в Американския университет в Благоевград ", твърди информаторът ни.

В интерес на истината, Гюров е заложил в автобиографията си още един детайл в страната - активност в " Уникредит Булбанк " през 2015 година, само че тя е траяла едвам 3 месеца - от юни до септември.

Иначе в формалния набор документи наличието му в хотелския мениджмънт въобще не е посочено. За сметка на това депутатът почтително си е разгласил копие от трудовата брошура, в което участва обаче само името на висшето учебно заведение в Благоевград.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР