След като гръмна новината, че ФБР е претърсило дома на

...
След като гръмна новината, че ФБР е претърсило дома на
Коментари Харесай

Поддръжници на Тръмп зоват за гражданска война

След като гръмна новината, че ФБР е претърсило дома на някогашния президент Доналд Тръмп в Мар-а-Лаго във Флорида в понеделник, неговите поддръжници намерено приканиха за въоръжен принудителен отговор и в последна сметка революция.

" Ето по какъв начин запалвате клечката към революция ", написа консуматор в Twitter в отговор на новината.  " Гражданската война 2.0 преди малко стартира ", разгласи различен в Twitter, а трети прибавя: " Една стъпка по-близо до кинетична революция ".  " Хората би трябвало да стартират да учат за 3D принтиране ", имайки поради възхода на на практика непроследими " призрачни оръжия ", гласи още един коментар. 

MAGA, QAnon и крайнодесните канали за съобщения  се извършиха с апели за принудителен отговор на това, което някои екстремисти считат за политическа офанзива, ориентирана от администрацията на Байдън. 

Подобна изразителност беше споделена в крайнодесни канали в Telegram. " Гражданска война идва в Америка, няма да има повече избори ", споделя един член.

" Тоталната война против дисидентите е на път да се разгърне. Не при затворени порти, а обществено ", " Атаките против Алекс Джоунс, Тръмп и обвинените в Деня на патриота единствено основават казус за бъдещето на нас като единствената съпротива на дълбоката страна ", написа различен последовател на Тръмп.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР