След като гръмна голямата новина, че Камелия и Цветин най-после

...
След като гръмна голямата новина, че Камелия и Цветин най-после
Коментари Харесай

Близки на Камелия взривиха: Взеха бебето от украинката заради Цветин, той настояваше! Ще го гледа бавачка! (ВИЖ ТУК)

След като гръмна огромната вест, че Камелия и Цветин най-сетне са станали родители, държанието на двамата е меко казано необичайно. Навръх Великден певицата сподели фотография до преди малко роденото кърмаче, а след това с него се щракна и половинката й. И толкоз.

Нито са споделили пола на бебето, нито името му, нищо. Повече детето не се загатна, а за похлупак на всичко преди дни Цветин отсече с леко нервозен звук, че не - Камелия няма да се отдава на майчинство, а ще продължи да работи, както и до момента. Нямало да анулира участията си.

Това е неуместно, като се има поради местата, на които работи певицата и какви болести може да донесе на едно напълно мъничко бебе. Ако ще бъде в допир с него, несъмнено. Тук истината излезе нескрито, откакто близки до двойката разкриха - Камелия няма да се грижи за бебето, то ще бъде поверено в ръцете на опитна бавачка. И повода не е, че Ками не го обича, в противен случай, само че са го взели основно поради Цветин.

" Камелия постоянно е била безапелационна, че не желае да осиновява дете, говорила го е и по изявленията неведнъж. Но с годините на Цветин от ден на ден му тежеше това, че нямат рожба и непрекъснато я убеждаваше да си вземат детенце и да го отгледат. Е, най-после тя склони, тъй като изборът беше или бебето, или да изгуби Цветин някой ден ", описват източниците.

И удостоверяват, че детето е от украинска родилка, която е сурогатна майка. Наясно сме, че в Украйна това е изцяло законно и доста дами се препитават по този метод.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР