След като години наред се стараеше да обръща гръб на

...
След като години наред се стараеше да обръща гръб на
Коментари Харесай

Теодора Духовникова се опъна като тъпан

След като години наред се стараеше да обръща тил на всевъзможен тип естетични корекции по лицето си, Теодора Духовникова най-сетне се съобщи пред суетата и изпъна кожата си като барабан. На имения си ден предходната събота тя гостува в Би Ти Ви и сподели идеално безпрепятствено лице и пухкави устни като на ученичка, с каквито напоследък не можеше да се похвали.

Само допреди няколко месеца звездата от сериала „ Дяволското гърло ” изглеждаше по този начин, както следва да наподобява всяка хубава жена на 44-годишна възраст. Лицето й бе все по този начин красиво, както преди години, само че по него към този момент личаха белезите на времето. Кожата й бе почнала да се отпуска, бръчките към очите бяха доста дълбоки, а устните последователно се спихваха. За това свидетелстват доста фотоси на звездата. Тя в никакъв случай не е била спестовна на фотосеси и, нито на тв изявленията, тъй че всеки, който се интересува, може да се зарови в нейните медийни изяви и да види тъкмо по какъв начин е изглеждала Теодора напълно до неотдавна. Сега обаче няма и помен от предходния тип на кожата й. Тя изненадващо се е изгладила, станала е по-блестяща и еластична от преди, бръчки към очите на звездата съвсем не се виждат, а устните й са се изпълнили с размер. Особено мощна е смяната в овала на лицето й. Нейните скули са щръкнали като на множеството дами, които употребяват филъри.

Доскоро актрисата твърдеше, че в никакъв случай не би прибягнала до корекции на лицето си. Тя се харесвала такава, каквато е. В добавка – харесват я и съвсем всички мъже, както и не малко дами, които мечтаят да наподобяват на нея. Но истината е, че времето не прости на никого, а Духовникова към момента дължи огромна част от работата си на своя секси имидж. Затова не може да си разреши да повехне на 44-годишна възраст, когато има още доста време до пенсия. Освен това мъжът й Стефан е харесван от нежния пол, което карало брачната половинка все по-често да се замисля, че би трябвало да постави старания, с цел да е сигурна, че той ще е неин вечно. Ето за какво се обърнала за помощ към специфичните процедури за разкрасяване, за които допреди няколко месеца не искаше и да чува.

Трябва да се означи, че по лицето на Теодора е работено доста професионално и с мярка. За разлика от множеството фолк певици и от много платежоспособни дами с състояние, при звездата няма фрапиращи разлики сред типа й преди и в този момент. Единственият резултат е, че лицето наподобява в пъти по-свежо. Дано и отсега нататък Духовникова не изгуби тази здравословна мярка, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР