След като глупаво изпуснаха победата в мач №1, Голдън Стейт

...
След като глупаво изпуснаха победата в мач №1, Голдън Стейт
Коментари Харесай

Финалната серия продължава с два мача в Бостън

След като неуместно изпуснаха успеха в мач №1, Голдън Стейт Уориърс размазаха Бостън със 107:88 във втория дуел и изравниха резултата във финалната серия за купата в NBA. „ Келтите” обаче реализираха своето като пробиха домакинското преимущество на съперника си и в случай че не позволен изненада вкъщи, вероятността купата да е тяхна с еувеличава фрапантно.
от серията е в нощта на 8 против 9 юни и WINBET продължава специфичната си промоция за залози без риск.
За да вземат участие в нея, дейните клиенти на е належащо да създадат индивидуален
залог (предвалителен или „ на живо”) на стойност най-малко 20 лева и най-малък коефициент 1.30 на мач от финалната серия на NBA сред между Голдън Стейт и Бостън.
В случай на губещ
залог, всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безвъзмезден залог за събитие от секция „ Спорт” на уеб страницата winbet.bg на стойност 20 лева

Бостън започнаха обнадеждаващо мач №2, само че в третата четвърт имаха преден конфликт с товарния трен. Гостите имаха повече механически неточности (5) в сравнение с кошове от игра (4) и бързо развяха белия байрак. Но коефициентите за продобиване на серията се трансформираха фрапантно. От 1.67* за Голдън Стейт преди мач №1, WINBET предлага купа за отбора от Калифорния при 1.86. Коефициентът за Бостън падна до 1.96, а „ келтите” са и любимец в мач №3.
През сезона, Бостън паднаха вкъщи от Голдън Стейт със 107:111, само че това бе още през декември. За „ келтите” щурмът към челото на Източната конференция стартира чак през февруари и от оня мач безусловно никакви заключения не могат да се създадат. Но от представянето на Голдън Стейт като посетител в плейофите трендовете не са по никакъв начин позитивни -„ Войните” изгубиха четири от седемте си мача на открито, а без да завоюват в Бостън купата няма да се върне в тяхно владеене.
А в сряда вечер коефициентите са твърдо на страната на домакините. WINBET предлага победа за Бостън при коефициент 1.69, а главната причина за това е простичкият факт, че през сезона Бостън са с 26 победи и 11 загуби откакто са изгубили мач, а в плейофите след всяко от шестте си провали завоюваха идващия мач.

Успехът на Голдън Стейт е оценен на 2.39, а линията за ефикасност бе сложена на 212.5. Има положителни изгледи тя да бъде премината (коефициентът за това е 1.92) и повода за това са гостите. У дома Голдън Стейт бяха безспорните №1 в постоянния сезон със 103.6 позволени точки на мач, само че на открито индикаторите им бяха с близо шест точки по-високи. А в плейофите в седем мача позволиха приблизително над 113 точки!
Тези статистики несъмнено бяха в допълнение надути от загубата 134:95 в Мемфис, само че концепцията е ясна. Но преди да се изкушим от тези числа, би трябвало да имаме поради следното: В двата досегашни мача съдиите безусловно си глътваха свирките (особено в неделя) и позволяваха много физическа игра. В мач №2 бяха отсъдени единствено 29 фаула, а без лесните точки от наказателната линия общата ефикасност пострада.
В самостоятелните оферти на WINBET, до доказване на противното, отново се набива на очи Ал Хорфърд от Селтикс. Ветеранът бе захапан крепко от Дреймонд Грийн в мач №2 и приключи единствено с две точки. И защото паузата до мач №3 е единствено два дни, а при такава отмора Хорфърд има малко под 9.0 точки в дуел, помислете върху „ Ал Хорфърд под 11.5 точки” предлагано от WINBET за 1.80.
Аналогично, около ангажираността си с него Грийн не бе изключително деен в битката под коша (5 за 35 минути игра) в неделя, а и Кевън Лууни стартира да краде и много от минутите му на терена. WINBET дава коефициент 1.80 за „ Дреймонд Грийн под 7.5” битки, какъвто бе изходът в пет от предходните му шест плейофни мача.

*Коефициентите са годни към 6:00 ч. на 8 юни 2022 година За актуaлните коефициенти, апелирам посетете .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР